agacall Arkadaşlar merhaba, 16 Aralık son reglimin başlangıç günü. Regl olunca korunmayı bıraktım. 19-20 gibi regl bitti ve 25’inde ve 28’inde korunmasız ilişki yaşadık. Bu kadar yakın zamanda gebe kalanınız var mı?
mahirsmom agacall ben dördüncü ayda hamile kaldım ama bende korunmayı bırakınca hep enfeksiyon oluyordu dördüncü ayda artık enfeksiyon ilacı maydanoz suyu vs. kullanıp enfeksiyon geçince kalmıştım 😊
user2524 Bıraktığı gibi o ay kalanlar var daha öncede böyle bir post yazılmıştı. Ben 4 ay sonra kaldım
turangulu agacall korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım yumurtlama gününü takip ettim değerlendirdik Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
agacall Parinas doğumdan sonra iki yıl spiral kullandım spiral varken iki yılda toplam sadece iki kere regl oldum. Onu çıkarttıktan sonra bir türlü düzene girmedi . Bundan önce en son ne zaman olduğum tarihi hatırlamıyorum
agacall Sbrn78 çok kafaya taktım nedense. Bir an önce öğrenmek istiyorum içimi yiyo. Umarım güzel sonuçlar alırız ❤️
mahirsmom Sbrn78 idrarda yanma ve bel ağrısı çok oluyordu en son idrarım kanlı oldu hep adet günüme yakın oluyordu bir de iki üç kez idrar testi verdim çıktı zaten
Newmomdml agacall reglimden 2 hafta sonraydi ben farketmedim ama yumurtlama nin 2. Günüymüş o gece hamile kaldim suan 25 haftaligiz 🫠
irser agacall ben kist dusmesi icin bir ay sadece kullandim hap biraktim biraktigim hafta hamile kaldim. Bir yildir ugrasiyorduk olmamisti kistten dolayuymis megerse
ayseayseaysee Benim 29 temmuz son adet tarihimdi. 8 ağustos da uygulamada gösterilen yumurtlama tarihimdi. 8 ağustosta korunmasız tek ilişkimiz oldu ve 22 temmuza ait yumurtam döllenmiş. 27 ağustosta da testimde pozitif görmüştüm. ❤️
agacall ayseayseaysee uygulamada 25 Aralık orta düzey doğurganlık gösteriyordu 29 Aralık yüksek doğurganlık gösteriyordu ama 29’unda ilişki olmadı 25’inde ve 28’inde oldu. İlişki olalı da sanırım dokuz gün oldu, bugün kan testi vereceğim kanda çıkar mı bir şey varsa eğer yoksa erken mi?
ayseayseaysee agacall daha erken. Ben tahmini adet tarihinden 2 gün gecikme görünce kaset test yapmıştım. Bence biraz daha beklemelisin ama kan testi hemen beta değerini verir mi bilmiyorum açıkcası. İnşallah istediğin sonucu görürsün ❤️