Mirayyldz Kzlar fatma eli otu doqumu kolaylastrio bnde qbeyim kullancam isteyenlere bzzat kndmz satiyoruz
Nil [bilinmeyen] canım bende eşime aldırdım bugün aktardan aldık böyle bir paketin içinde iki tane var ama çok büyük birşey değil büzüşük bişey kuru dalları felan doğrumu acaba inşallah çakmasını felan yapmıyolardırya çok üzülürüm yanlışsa
Bsrayldrm deletedmom11 merhaba bende amsterdamdyım sanırım Fatma ana eli otundan bahsediyorsunuz değil mi nerde denk geldiniz acaba😊
deletedmom11 Bsrayldrm Merhaba! 🤗 biz geçenLerde amsterdama madam tussauds müzesini gezmeye gitmiştik dönüşte baya bi mesefa yürüdükden kanaLdan geçtikden sonra LaLe tohumLarı çiçekLrri satan bütük bi yer wardı ordan aLdım hemen hemen her satıcıda wardı
Bsrayldrm deletedmom11 teşekkür ederim muntpleinin orda görmüştüm bende lale ve bitki satan bi yer en kısa zamanda gidip bakayım burda oldugunu bilmiyordum😊
Sibelylmz [bilinmeyen] canm o otu hamile kalmak için kaynatıp içiyorsunuz hamile iseniz doğuma girmedem üstünüze bir miktar alıp giriyor musiz ben bugün öğrendim onu sordum.
deletedmom11 Bsrayldrm waLLa bacım bize amsterdam 2 saat uzakLıkda sadece gezme amaçLı gittik mekanLarın ismini biLmiyorum ama söyLedğm yerin karşı yoLunda aLbert heijn wardı sıra sıra diziLi çiçek satıcıLarı LaLe tohumu satıcıLarı zaten meryem ana otLarıda kapıda sepetLerde duruyo gözüme çarptı aLdm direk 😘 rica edrm bulursnz hemen hemen hepsinde wardı zaten
Kbrhsn07 [bilinmeyen] canım o bayandan haber geldimi acaba meryem ana otu için bulabilmişmi ben senden haber bekliyorum...
AppleCatCoffe [bilinmeyen] 41 kere maşaalahh 💐 darısı benim başıma inşallah. 🌸🤗 Evbim bebişinize sağlıklı uzun ömürler versin ☺
Kbrhsn07 [bilinmeyen] canım o bayandan haber geldimi acaba meryem ana otu için bulabilmişmi ben senden haber bekliyorum...