ucanpayanda Kaç haftalık olduğunu son adet tarihinize göre belirleyebilirsiniz.. Hayırlı olsun insallah kan verin ama bence
tazegebesss ucanpayanda Teşekkür ederim 🤲🏻❤️ yarın vereceğim 10 gün önce silikti biraz belirginleşsin diye bekledim bugün daha koyu çıktı 🙏🏻
miniktirtilim_ tazegebesss adetiniz düzenliyse ve geç döllenme vs değilse muhtemelen 5 küsür haftalık falandır🤭 hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza💗
tazegebesss miniktirtilim_ Normalde adetim pcos vardı ama zayıflayınca yumurtalarımda adetimde düzene girdi ilk ay ilaçla oldum sonra 20 gün sonra kendiliğinden sonra da olmam gerekirken gebe kaldım çok savaş verdim bu değeri görmek için 1 sene önce tiroid yüzünden düşük yaptım aralıkta 1 sene sonra gebe kaldığımı öğrendim teşekkür ederim 🤲🏻🩷 Rabbim mübarek kandil gecesi hürmetine tüm evlat hasreti çeken kullarına en hayrılı zamanda hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻🩷
eliff__ tazegebesss canım hayırlı olsun İnşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kac kilo idiin kac kilo verdin ve hamile kaldn
Dorammm tazegebesss eğer reglın düzene girdiyse ve geç döllenme yoksa 5+4 falan olması gerekiyor hatta kese bile gözükebilir .sağlıcakls kucağına alırsan inşalakah 💕🙏🏽
bestesa Adetim 3 gün gecikti, idrar testi pozitif çıktı, 3 gün önce beta HcG 80 çıktı. Doktor pazartesi günü çağırdı ultrason için. HcG 80 gebe olduğumu gösteriyor mu
tazegebesss Kraas Ayyy inşAllah canım biraz belirsin istedim çizgi ilk gebeliğimde betayı öğrendikten sonra düşük yaptım o yüzden akışına bıraktım ❤️✨
tazegebesss Dorammm Canım adetim 6 gün gecikti erken gebelik testi yaptım çıkmadı 10 gün gecikti tekrar yaptım silik çıktı bugün 12 oluyor çizgi iyice belirginleşmiş ❤️ Daha önce hemen öğrendim sonra kaybettim o yüzden emin adım atmak istiyorum 🙏🏻 Amin ecmain 🤲🏻🩷darısı tüm isteyenlerin başına 💐
tazegebesss Merveemctgcl Ahh canım bi Allah bi ben biliyorum daha önce hemen öğrendim ve arkasından kaybettim bu yüzden emin adım atmak istedim 🙏🏻✨
galibagulcin tazegebesss ben de böyle net çizgilerle öğrendim. 6 haftalık hamileymişim canım, reglim düzensiz olduğu için ilk başlarda şüphelenmemiştim artık hassasiyet ve bel ağrısı olunca test yapmıştım. En az 4 haftalık gibi ama hayırlı olsun 🌸
tazegebesss galibagulcin Bende daha önce öğrendiğim de 4 haftalıktı öğrenmemle kaybetmem bir oldu o nedenle emin adım atmak istiyorum teşekkür ederim canım yarın beta vereceğim ona göre doktoruma gideceğim 🙏🏻🩷