Lina- 100924 evet canımdan can gitti resmen eliyle kontrolü yaptı dikişler biraz şişmiş dedi krem falan yazmıştı
Heypikacuu 100924 Bir sorununuz yoksa gitmenize pek gerek yok tekrar elicskler bakicaklar falan Bende tramwa kaldı Doğum anı o yüzden tekrar böyle bişey istemedim
Gizisoj Gittim canım bişey yok sadece bakıyolar bence git benimde dikişlerim geç iyileşti düşmesi sürdü
Hilalyrdkl 100924 rica ederim ama kontrollere mutlaka git bence canım . Kiminde açılma oluyor anlamıyor tekrar aynı şeyleri yaşama . Ben bütün kontrollere girmiştim .
aslhnkrts9 100924 bir hafta sonra çağırmıştı doktor ama kızım yoğun bakımda olduğu için gidemedim 40 kontrolüne gitmiştim benim tam iyileşmem 50 günü buldu hiç dinlenme şansım olmamıştı olsaydı daha erken toparlardım. Dikişlerim kendisi düştü
Yasko-y 100924 ben bugün gittim, sadece biraz elle muayene ediyor ama doğumdaki gibi değil. Gayet kısa sürdü benim
100924 Yasko-y genel olarak nasılsın seninle aynı gün doğum yaptık diye hatırlıyorum iyileşti mi dikişlerin
Yasko-y 100924 iyiyim aslında ama dikişler tam iyileşmedi ara ara acıyor genelde bebişle kucağımda kalkarken acıyor. Sen nasılsınn??