Mrv-ts hiç korkmayın Rabbim kolaylığını veriyor. Umarım bebeğiniz bugün yarın kendi isteğiyle gelmek ister. 40+2 de doktora gittim ne sancı ne ağrı ne açılma var hatta bebeğim tam doğum kanalında değildi. Doktor dedi ki 40+6 ya kadar bekleyebiliriz. 40+4 de 21.30 gibi arkadaşım geldi ikramlık yapıyoruz 21.55 de ilk sancım geldi hemen ayağa kalktım anlamadım ne olduğunu neyse geçti oturdum yeniden geldi arkadaşıma dedim dakika tut. 4 dakika da bir ağrım geliyordu hemen sıcak su ile duş aldım hazırlandım acile 22.55 de girdim. 10 cm açılma ve bebeğin başı gelmiş. Acilen damar yolu açıldı doğumhaneye alındım. 23.15 de doğumhanedeydim 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Daha öncesinde belirti vs yoktu anlık olarak gelişti hepsi. Ve ben bebeğim gelsin diye bir şey yemedim ya da hareket etmedim.
Ama şunu söyliyim ben doğuma giderken annem Meryem Ana eli otunu okuyup suya koydu onun etkisi de var. Çünkü ilk kızımda da kullandım o da 4 5 saatte doğmuştu suni sancı aldığım için uzun sürdü. Doğumum 10 dakika sürmüştü.