Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom aman teyzesi yesin onu maşallah ona kesin dedi demi cinsiyeti Alparslan beyimizi🥰🤲🏻🧿
Mavili1480 Burnosunn_annesi İnşallah kuzum günleri sayıyorum 🥰 ikili test 11-12 de olur ya 13 e neden attı anlamadım birde o hafta oğlumun aşısı var doğum günü var hastane vs ben çok zorlanacağım 🤦♀️
Mhribn GirlandBoy_Mom masallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize nasip olsun inşallah 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Burnosunn_annesi Mavili1480 Allah kolaylık versin canım evet bazen her iş aynı güne geliyo😪11-14 arası olabilir kuzum hem sende tamamen öğrenirsin cinsiyeti🥰
GirlandBoy_Mom Mavili1480 evet dedi 😅😅bencede değişmez ya çünkü hadi kordon olsa bunda da erkek demezdi veya derdiki kordonu bacak arasında diye
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Yok değişmez ya artık erkek bebiş o 😂 erkekler daha önce belli olurmuş zaten
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bende bacak arasına kadar gördüm inşallah bir pipi belirmez orada 😂 14 gün kaldı
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Oğlumda ilk kız dedi başka doktor ama onu sevmiyordum zaten değiştirmiştim o yüzden korkuyorum 😂 yine aynı olur mu diye
Mavili1480 Burnosunn_annesi Sırf o yüzden bekliyorum canım yoksa ben haftaya 12 de giderdim yapalım derdim 😂 geçen gün mağazaya girdim kız bebek için kıyafet baktım elim almaya gitmedi