Burnosunn_annesi Elamomy tamam canım doktorum erkek diye tahmin etti bilmiyorum burdada cok ayrı yorum gelince iyice heyecanlandım,😀
Burnosunn_annesi Elamomy evet canım ama tamamen %100 öğrenince muhakkak sana yazacağım çünkü ilk günden beri kız dedin😊
Cyln_Szr Fotoğrafları nazıl yukledığinize daır Bir bilgi alabılır miyim henüz yenıyım burda uygulamayı çözemedim 😌
Merve_kucuk Cyln_Szr Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Mavili1480 Burnosunn_annesi Kemik yapısından bile anlıyorlar da söylemiyorlar aslında benimki gayet açıktı oradan bir pipi çıkarsa şok olurum 😂
Merve_kucuk Defnemome İsmimin yazdığı yerde ultrason fotoğrafı var çünkü. Bakarsanız eğer diye etiket yaptım.
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Benim kuzenlerim falan vardı ama tabi erkek kardeşim olmayınca çok değişik gelmişti 😊