Ozlemmm3535 AnneeeG1 Çok korkuyorum o yüzden pazarı beklemek istiyorum o negatif testi görmek çok yıpratıyor 🥹🥹 eğer regl olmazsam Pazar günü test yapacağım
Ozlemmm3535 Sevgiiss yaa Maşallah hayırlı haberler İnşallah mübarek günde 🙏🏼💖 hesaplamama göre benim 20-21 Aralık yumurtlama O zaman ben testi çok erken yapmışım idrarda çıkmaması normal 🫠
cansugunayy Sevgiiss bu bilgi benim için çok önemli😊 Çünkü benimde 20 sinde pikti ne zaman çatladı bilmiyorum ama gebelik testi yapıyorum negatif sizde idrarda çıktı mı peki ?
emine_22 Sevgiiss canım bişey sorabilirmiyşm sana bende 22 de pik gördüm 23 de çatladı yumurta dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı maalesef hala bir umut varmı acaba hamile olaaydım erken gebelik testinde çıkmazmıydı acaba
Ozlemmm3535 Grand eğer pazar gününe kadar Regli olmazsam Önce evde kendim yapacağım pazartesi günü kan vermeye gideceğim Çünkü eğer hamile kaldıysam pazar günü kesinleşmesi gerekiyor iğnenin 17. Günü oluyor sen canım ?
Grand Ozlemmm3535 bende iş çıkışı şimdi gıtcem inşallah kan vermeye kafamda sürekli en azından netleşsin 15.gün bugün
AnneeeG1 Ozlemmm3535 hayırlısı olsun canım benim de iğnenin 5. Günü bakalım bende Ocak 13 ye falan test yapmayı düşünüyorum 15. Günü oluyor o zaman bu mübarek günde benim gibi anne olmak isteyenlerin rabbim kucağını boş bırakmasın benle beraber ❤️🤲🌸
Grand Ozlemmm3535 bilmiyorum ki insan korkuyor valla bi yandan da merak ediyor. Ben net olsun diye kan verdim inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz 🤲🤲
emine_22 Ozlemmm3535 canım kaset test adet geçtikten sonra genelde çıkıyor ona fazla inanma o yüzden erken gebelik testi yap