Minnakpopus Kraas bende öyle biliyordum ama bu şekilde olup damlatılanlarda varmış sanırım geçenlerde bende başka bi postta denk geldim 10 damla damlatmış 😵💫
Minnakpopus Kraas yok post benim değil zaten 😂 damlat diyen benim o yüzden yazdım yoksa bende sizin gibi biliyorum
ykaya18 Fazla damlatmışsınız ama ona rağmen çift çizgi görünüyor. Yani sadece fazla damlatmadan dolayı olsa kıpkırmızı olurdu hiç çizgi olmazdı. Bence tekrarlayın testi.
ilknuraydin17 Mini_baby bu markayı hiç kullanmadim ama görüntüsü bunun aynısı olan freely diye bir marka var geçen ay aynı boyle çıkmıştı diğer testlerim negatifti isterseniz farklı bir marka ile tekrarlayin
Narincicek Mini_baby Eğer sağlık sigortası yaptırmayacaksanız isterseniz kan verin çünkü çift çizgi gibi gözüküyor.
Esra_Elisa8 Mini_baby test yanlış yapılmış olabilir ama bence doğru kan verin hamişsiniz bende testi yanlış yaptım bı kaç saat sonra bakınca çift çizgi gördüm yapıldığımı sanmıştım ama ikinci testinde de çift çıktı yine inanmayıp kan vermiştim ve şuan 30 haftalık hamileyim yani bence sonuç doğru
Babyyollari Bence test bozuk canim fazla bekletilse bile bu kadar dagilma olmamasi lazim dagilma varsa test bozuktur. Yenile ama bende cizgi gordum ona ragmen insallah vardir gonlunden gecen olsun insallah🤲🏻💕