babyiscoming_ Pelnztrk yok yok korkmayın benimde öyleydi 28-29 da sonradan düzeliyor büyüme atağına giriyorlar o yüzden hissedilmiyor
Aslaninannesi_ babyiscoming_ ooo baya olmuş ben 29+6 da gitmiştim 31.haftadayız doktor artık 2 haftada bir görmek istiyor
babyiscoming_ Aslaninannesi_ benim 32 den sonra sıklaşıcak kontroller zaten doktor değiştirdim yarın yeni doktoruma ilk kez gideceğiz biraz heyecanlıyım 🥰
616171_ babyiscoming_ bu haftalarda hareket azalıyor benimki ters sırtı karnıma doğru dönmüş o yüzden sadece itiklediği zaman hissediyorum artık eskisi gibi ayaklarını hissedemiyorum 🥹36+2 oldum
babyiscoming_ 616171_ ay benimkide her gittiğimde çok değişik pozsiyonlarda duruyor belki o yüzdendir☺️
Aslaninannesi_ babyiscoming_ haftan biraz geç ya doktor değişiminde doktorun bir şey dedi mi canım merak ediyorum
babyiscoming_ Aslaninannesi_ eski doktoruma artık oraya gitmeyeceğimi söylemedim son kontrolde zaten öyle bişey yoktu aklımda, yeni doktorumu da yarın ilk kez görüşeceğiz ama bişey diyeceğini sanmıyorum ya
babyiscoming_ Aslaninannesi_ şubat ortası gibi canım sezaryen düşünüyorum ben yarın yeni doktorumla konuşucam bakalım hangi günü uygun görecek
Merve-metin babyiscoming_ canım normal dönme kayma karnını sertleştirme yapıyorsa normal bende de oldu 2 gün çok çok az hareket etti tatlı ye soluna uzan sonra düzeliyor zaten artık yerleri iyice daralıyor eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar
babyiscoming_ Merve-metin postu açtıktan sonra biraz hareketlendi canım çok şükür sonra yine uykuya geçti şimdi de hıçkırıyor gibi
Girlmom babyiscoming_ 32 haftada azalıyor 2 gün sürüyor şu am 35 iz 32 de bende endişelenmiştim formdan baktım herkes aynı 32 de 😀 hareket var ama az
babyiscoming_ Girlmom evet aynen öyle postu açtıktan sonra biraz hareketlendi sonra tekrar uykuya geçti evet var ama az ☺️
Merve-metin babyiscoming_ o bile hareket sayılıyor canım bende de öyleydi 1-2 gün sürdü sonra eski rutinine geri döndü korkma kontrol zaten yarınmış doktoruna da sorarsın sen yine de
Dicle_16 babyiscoming_ bence acile gitmeni tavsiye ederim bende de o haftalarda hareket azalması vardı doktorum radyolojiye gönderdi bi daha olursa acile gel demişti
babyiscoming_ Aslaninannesi_ inşaşlah canım hepsi sağlıkla vaktinde gelsinler az kalldı artık🥰 senin hangi ay olacak