Gsgsgsgsgs babyiscoming_ bende öyle düşünüyodum ama doktorum 1 buçuk saat boyunca hareket hissetmezsen hemen hastaneye gel Nst bakalım diyo çünkü bu aralar kordon dolanması oluyormuş o yüzden ihmal etmeyin bence sizde.. benim önceden tekmelerine uyanırdım şimdi de uyandığımda hiç Hissetmiyorum anca biraz yarım saat falan geçicek ben hareketlenicem de öyle hareketleniyor
babyiscoming_ Gsgsgsgsgs ay ağzını hayra aç.. hareketlendi çok şükür, zaten aksi bir durum hissetsem giderim doktora bu haftalarda normal olduğunu biliyorum bu durumun, yarın kontrolüm var zaten
babyiscoming_ Aslaninannesi_ benimde öyle göbeğim hiç yoktu yuvarlak bişey geliyor avucuma ama diyorum bu kafası mı yoksa poposu mu anlayamıyorum🤣
Aslaninannesi_ babyiscoming_ benim makat geliş ya kafası yukarda ordan ayırt ediyorum senin baş gelişse poposudur ♥️
babyiscoming_ Srp53 çok az kaldı artık az daha sabır ☺️ sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah minişler👼🏻
Serap09 babyiscoming_ baş aşağı pozisyonda dedi doktorum normal doğum için tam aradığım pozisyon dedi ama bu iki gündür iyice ağzını mi oynatıyo napiyo bilmiyorum sanki değişik bir his çıkacak gibi hissediyorum ayağımın altına yorgan koyup yüksekte tutuyorum 12 gün daha dayan yavrum diye telkin veriyorum
babyiscoming_ Aslaninannesi_ 1 ay önce baş gelişti ama değişti mi bilmiyorum bakalım yarın öğrenirim🥰
Serap09 babyiscoming_ 32+2 kendimce diyorum 34 u görsem en azından çok büyük sorun yaşamayız baya yoruldum artık ondan yoksa isterim 37 görmek ama sanki her an cikacak gibi olunca korkuyorum 12 gün de dursa yeter diyorum kendimce
Aslaninannesi_ babyiscoming_ aynen haber ver bizim görüş günü pazartesi o zamana kadar nasıl beklicez bilmiyorum ♥️
Pelnztrk babyiscoming_ bende 28.haftaya giricem dünden beri bende hissedemiyorum anlamadım 😔 onun öncesinde 3 4 gün baya hareketliydi durmuyordu şimdi duruldu
Aslaninannesi_ babyiscoming_ ooo baya olmuş ben 29+6 da gitmiştim 31.haftadayız doktor artık 2 haftada bir görmek istiyor