Gizem1504 Deletedmom_984 biz görmek istiyoruz diye mi görüyoruz acaba 🫠 benimki gibi senin testinde ay inşallaah doğru çıkar
SalihaHakanetin Deletedmom_984 ben gördüm inşallah herşey gönlünüzce olsun dualarım isteyen herkese rabbşm kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🌸🌸
Deletedmom_984 Gizem1504 yarin 3 gun kalmis olcak canim insallah reglimize kadar daha da koyulasir cizgilerimiz ya
Deletedmom_984 Gizem1504 ben bu testten gecen ayda kullandim en ufak bi cizgi gorememistim bozuk degildir insallah koyulasirsa anlariz zaten var mi yok mu
Deletedmom_984 Gizem1504 hayir canim albi test aldim 10 hcg yi bile soyluyo kadinlar kulubunde bi arkadas onermisti o gunden beri kasette bitek albi alirim o hamile cikti bu testle silik cizgide kan verdi 11 falan cikti degeri hamile😊
Gizem1504 Deletedmom_984 ben netten prodoctor aldım bitek kaset testinde markasını hatırlamıyorum önceden vardı :) günümüze var hayırlısıyla güzel haberlerle🫠
Deletedmom_984 Gizem1504 ben olmasada uzulmucem fazla stres sinir amh i dusuruyo kendimize zarar veriyoruz simdiden kabullendim oglen baya depresyona girmistim ama kendime bunu yapmicam
Gizem1504 Deletedmom_984 tabikide canım rabbim en doğru zamanı bilir nasipte ne varsa onu yaşayacağız
Deletedmom_984 Gizem1504 evet canim biz kendimizi yere de atsak yoksa yok iste dua edecegiz ve bekleyecegiz
Deletedmom_984 Gizem1504 bende tesekkur ederim canim benim dualarimda seninle hayirli haberler insallah🌸🥰
Deletedmom_984 SalihaHakanetin amin canim isteyen herkese nasip olsun biz de dahil bakalim koyulasacak mi gorecegiz🤲🏻🌸💕