Babyyollari Gizem1504 bende duzgun bi fotoğrafini cekmek istiyorum ama zabita gibi pesimde geziyo kocam cekemedim😩
Gizem1504 Babyyollari gündüz yaptım o işteyken akşam olsa asla çekemem zaten canım silik bile değil canım ya daha günüme var keşke olsa :)
Babyyollari Gizem1504 yarin 3 gun kalmis olcak canim insallah reglimize kadar daha da koyulasir cizgilerimiz ya
Gizem1504 Babyyollari biz görmek istiyoruz diye mi görüyoruz acaba 🫠 benimki gibi senin testinde ay inşallaah doğru çıkar
SalihaHakanetin Babyyollari ben gördüm inşallah herşey gönlünüzce olsun dualarım isteyen herkese rabbşm kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🌸🌸
Babyyollari Gizem1504 ben bu testten gecen ayda kullandim en ufak bi cizgi gorememistim bozuk degildir insallah koyulasirsa anlariz zaten var mi yok mu
Babyyollari Gizem1504 hayir canim albi test aldim 10 hcg yi bile soyluyo kadinlar kulubunde bi arkadas onermisti o gunden beri kasette bitek albi alirim o hamile cikti bu testle silik cizgide kan verdi 11 falan cikti degeri hamile😊
Gizem1504 Babyyollari ben netten prodoctor aldım bitek kaset testinde markasını hatırlamıyorum önceden vardı :) günümüze var hayırlısıyla güzel haberlerle🫠
Babyyollari Gizem1504 ben olmasada uzulmucem fazla stres sinir amh i dusuruyo kendimize zarar veriyoruz simdiden kabullendim oglen baya depresyona girmistim ama kendime bunu yapmicam
Babyyollari Gizem1504 evet canim biz kendimizi yere de atsak yoksa yok iste dua edecegiz ve bekleyecegiz
Babyyollari Gizem1504 bende tesekkur ederim canim benim dualarimda seninle hayirli haberler insallah🌸🥰