ezgickm Sema0343 @Babyyollari yarın testi tekrar edicem canım bugün iki kez kahverengi akıntım geldi afedersin sümüksü yapıda
Babyyollari ezgickm insallah yerlesme isaretidir 🤲🏻 buraya da at beraber bakalim canim insallah daha net cikar😍
Sema0343 ezgickm ayyy inşallah yerleşme için gelen birşeydir yaptığın testi burda paylaş istersen ve ayrıca teste görürsen hemen bir doktora git ve bu şikayetini söyle.
ezgickm Babyyollari inşallah canım teşekkür ederim 🥹 çok kuyruk sokumum ağrıdı ayakta durdukça bakalım neye işaret
Sema0343 ezgickm Güzel haberlerle Gelin Bizlere Eğer yoksa bile kendinizi Üzmeyin vakti zamanı vardır içinizi ferah tutun yeter. ☺🥰
Sbrn78 ezgickm adetiniz geçtimi artimet çok dogru sonuclar vermiyor bazen ama 3 tanesindede cıkması acaba dedirtiriyor , işalah hamilesnizdir ve sağlıkla gelir 🩷
ezgickm _moom çok şok oldum yok yok diye düşünüyorum hep 🥹 tatile geldik şuan evimde değilim gece dönüyorum inşallah pazartesi vereyim kan 💓
ezgickm Sbrn78 evet bende hepsinde görmesem artımede güvenmeyecektim iki gün öncede yapmıştım onun markası farklıydı çok çok daha silik vardı bunlar daha belirgin olunca şimdi acaba mı dedim bende🥹