Ezgiserce Kızlar 25+5 günlük hamileyim sağ kaburgam aşırı acıyor büyüdükçe zaten acıyordu ama şu 2 gündür iyice çoğaldı dayanamıyorum acısına yürüyemiyorum yatamıyorum maaf oldum böyle yaşayan var mı
wkubranur Ezgiserce tam o haftalarda bende aynı şekildeydim. Baskı bebek aşağı indikçe azalıyor maalesef. Umarım sizin ki uzun sürmez
yilanbasmedusa Ezgiserce benim de 7-10 gün sürdü ama uzanınca hafifliyordu, sütyenle daha rahatsız edici, varsa çıkarın, dar üst giymeyin. Büklüm oturmayın, rahat pozisyon bulun, geçecektir sanırım ♥️
newmommmyy2 Ezgiserce ben 😭 ölücem artık ağrıdan 2 haftadır çekiyorum 23.haftadayım bir kere bile geçmedi ne zaman bitecek nasıl bitecek ya da bitecekmi bilmem doktorda bi çaresi yok bebek oraya baskı yapıyor diyor ama 5 dk ayakta duramıyorum 5 dk oturamıyorum bile sürekli yatmam gerekiyor belli bir pozisyonda yatalak oldum resmen inanılmaz bir ağrı tam sağ kaburgamda Allah düşmanıma vermesin canımdan can gidiyo resmen ağrısından inşallah hemen geçer bu ağrılarımız 😢
iremarsln37 Ezgiserce aynı haftalarda brnde yaşadım . Daha sonra azalarak geçti şükür. İnşallah düzelir sizinde
Ezgiserce newmommmyy2 ben hayatımda böyle acı görmedim bende yatamıyorum ayakta duramıyorum maaf oldum
newmommmyy2 Ezgiserce ama mutlaka doktora gidip baktırın karaciğer ya da safra kesesinden kaynaklıda ağrı olabiliyormuş benim hem kan değerlerime hemde organlarıma ultrasonla iyice bakıldı o yüzden bebekten dolayı dendi sizde kontrolünüzü yaptırın sağlıksal bişey çıkmasın Allah korusun
Ezgiserce newmommmyy2 benimde aklıma o geldi aslında acaba bir sorun varda hamilelikte mi çıktı ortaya diye düşünmedim değil açıkçası hangi bölüme gittiniz acaba
Ezgiserce Zeno öyle yapıyorum ama bir süre sonra da uyuşuyorum artık yön değiştirmek istiyorum oda canımı yakıyor tabii uykumdan falan uyanıyorum
Selif1x Ezgiserce benim de iki haftadır geçmeyen ağrım var :( kadın doğumcuma söylemiştim, bebeğe bakarken böbreklere ve safra kesesine vs baktı. Bir sorun görünmüyo demişti. Ayrıca dahiliyeye vs gitmedim. Umarım böyle devam etmez bu ağrı çok can yakıyorr
NKaratk Ezgiserce Ben de 40+3 haftalık hamileyim 2 gün içinde doğum yapıcam ama bu acıdan normal doğum olur mu nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum harektlerim çok kısıtlı bu şekilde sancı çekebileceğimi hiç sanmıyorum