GirlandBoy_Mom Melissayda evet zor canım ama kızımda kura çektik bunda bir aydınlanma yaşadık neden olmasın dememiz çok komikti hala gülüyorum 🤣🤣
Melissayda @2zannelerii haber veririm canım perşembe gideceğim 16 haftalık oluyorum kesin öğrenirim diye düşünüyorum 💕
GirlandBoy_Mom Melissayda kızımda hep istediğimiz isimler vardı bunu kuraya bırakamam eşimin dediği isimlere pek ısınamadım hazır alparslana ikna olmuşken bu olsun dedik
Melissayda @2zannelerii ailenizde ikiz var mı canım ☺️ benim babam ve babamın arabalarında ikiz var. İkinci gebeliğim ikiz olacak diye korkmuştum bayağı ama güzel bir duygu olsa gerek 😍
Melissayda @GirlandBoy_Mom kesinlikle ortak bir isim varken o olmalı yoksa değişik fikirler çıkıyor ortaya o olsun şu olsun diye adlarıyla yaşasınlar inşallah kuzum 🩷
GirlandBoy_Mom Melissayda tamam canım benim kızçe yatsa bende yatıcam ama dinlenirdim yatmıyor maalesef 🥲
Melissayda @GirlandBoy_Mom yaramazlar ya yeni uyuttum umarım uyanmaz bizim uyku düzenimiz çok güzeldi ama 1 yaştan sonra bozuldu üzerine de diş çıkarma derken geç saatlere kadar oturuyoruz 🥲 senin kızçede uyumamak için direniyor sanırım minişler ya
GirlandBoy_Mom Melissayda yatmamak için direniyor maalesef yaa 🥲hastayım ya dinlenmek istiyorum bi yatsa dün gece eşim uyuttu sağolsun ben dinlendim de bugün geceye geçti ondan biraz zorlandım bugün sanki boğazım falan hep ağrıyor
Melissayda @GirlandBoy_Mom uyuyunca sende uyu hemen dinlen canım sabahta erkenden uyanırlar bende uyuycam şimdi hamile olunca daha zor olur hastalık ılık limonlu, zencefilli, ballı su iç iyi gelir boğazına
Melissayda @2zannelerii ay sizin maşallah ne kadar çokmuş canım sende de olmuş sağlıkla gelsin küçük adamlar 🩵🩵