Sivasgelini Merhabalar 6 haftalık gebeyim ilk bebeğimi Medilife da doğurmuştum ancak oradaki doktorum yurt dışına gitti şimdi civardaki hastaneleri araştırdım fiyatlar malum sizin önerileriniz nereler ne kadar muane ücretleri ödüyorsunuz
Senanur07 Sivasgelini bende beylikdüzünde oturuyorum burdaki hiçbir hastaneye güvenemedim medilife da malum kapandı zaten. Medipol bahçelievlere gidiyorum
Gizemfrt Sivasgelini merhaba ben 12.haftadım avcılar anadolu hastanesinde Özcan beye gidiyorum ve çok memnunum herkes öneriyor çok ilgili bir doktor tavsiye ederim muayene ücreti 1000tl olması lazım
Merveunluturk Sivasgelini Esenyurt devlet hastanesinde Serkan Özbey var çok iyi seni dinliyor agresif birisi değil tavsiye ederim eğer özel hastane dersen Esencan hastanesi var orda da Ahmet Mahmutoğlu var oda baya iyi bi doktordur
Zeynepp0607 Etik life tıp merkezinde cihan bey var ilk doğumumu onda yaptım çok ilgili beyfendi bu kez de onda doğurmayi düşünüyorum muayene ücreti 700 dü geçen ay oldukça uygun doğumuda uygun
bravo61 Bende etik life gidiyorum cihan beye en son geçen ay muayene ücreti 660 tl di. İyi bir dr öneririm :)
Mmelek34 Beykent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum Hatice hanıma yakınlarım hep onda doğum yaptılar çok memnunlar her gittiği hastanede peşindeyim o derece iyi bir doktor 😇 muayenesi 1500₺ tabi bu ay henüz gitmedim yeni yıl zammı gelmiş olabilir