Mucizee80 Güneş’e karar vermiştik birkaç gündür içimize sinmiyor değiştirmeye karar verdik ama isme karar veremedik yardımcı olur musunuz güzel anneler 🌸
Yenibirannee Mucizee80 Melis ada çok cici 🌸 benimde kızlarımın ismi Elisa Elif ve Alya Zeynep 🫠 2 isim çok beğeniyorum
Pinarkorkmazer Mucizee80 bence Aslıhan çok güzel güçlü bir kadın ismi ben de kızıma koymak çok isterdim kocam istemiyor benim de 😂 ama melis ada daha naif güçsüz bir kadın ismi gibi geliyor bana. Aslıhan ismi dolu dolu böyle ağzı dolduruyor söylerken 😀
Mucizee80 Girlmama bnde öyle düşünüyorum ama eşim Aslıhan istediği için seçeneklerim arasında gönlüm Melis Adadan yana 🌸
Mucizee80 ucanpayanda ya birkaç kişi saçma sapan yorum yapınca Güneş içimize sinmemeye başladı teşekkürler yorumunuz için
Mucizee80 Yenibirannee çok teşekkürler benim de Melis Ada hoşuma gidiyor eşim Aslıhan deyince sorayım hangisi çok seçilirse onu koyalım dedim kabul etti şimdilik Melis Ada gibi 💜
Mucizee80 Byrmm çok ağır güzel bir isim ama bn ağırlığından dolayı istemiyorum birazda kaba geliyor söylerken
ucanpayanda Mucizee80 allah allah garip bir isim de değil ki. Hayırlısıyla doğsun ismiyle yaşasın. Benim en yakın arkadasım güneş koyacak adını 7.ayında falan suan. O koymasa ben koyacaktım önce o hamile kaldı ona nasipmiş😄🤍
Mucizee80 ucanpayanda benimde çok içime siniyordu işte sürekli başka isim mi yoktu falan filan diyorlar ister istemez soğudum ne koyarsak koyalım zaten illa ki eleştiren olacak siz ne düşünüyorsunuz kızınızın ismini
yorgunbirannekanatlanacak Neden bu isimler acaba, Melis ne demek ki? Herkeste aynı isimler görmek çok garip geliyor bana
Mucizee80 yorgunbirannekanatlanacak peki size garip gelmeyen isim önerisinde bulunur musunuz? Önerilerinizi çok merak ettim
Mucizee80 Pinarkorkmazer bebeklik halini hep düşündüğüm için Aslıhan çok kaba geldi banada tabiki hep bebek kalmayacak ama şuan Aslıhan diyerek sevdiğimi hayal bile edemiyorum eşim çok ısrarcı oğlumun adını ortak kararla koymuştuk bunda kim galip gelecek bakalm
ucanpayanda Mucizee80 kuşum allah nasibeder de bir kızım olursa insallah biz de eşimle dünya koymak istiyoruz. Güneşle dalga geçenler dünyaya ne der sen düşün 😄
Pinarkorkmazer Mucizee80 dediğin gibi büyüyecek bence büyük halini düşünmek gerekiyor çünkü çocuğun büyüdüğü zaman kendini tanıyor🙂
miniktirtilim_ Mucizee80 ayy kesinlikle Melis Ada daha hoş🥰 benim de kızım olacak, biz de sadece Ada koymak istiyoruz şimdilik çok hoş sade bir isim Melis de çok yakışmış başına bence💗 Sağlıkla gelsinler😇
Mucizee80 ucanpayanda sağlıkla gelsin inşallah bebisiniz 😍 Dünyamm diye seversiniz kızınız olursa bnce hoş bir isim 🩷
Fatma033 Bende güneş ismine karat verdim 9 yıl sonra gelen evimi aydınlatan güneşim olsun diyerekten keşke vazgecmeseymissiniz ama karar siizn saglıcakla gelsin inşallah💓
Mucizee80 Fatma033 benim güneş isteme sebebimde ilk bebeğim tüp bebekti normal yolla olmaz dediler ama kızım kendiliğinden geldi bende hayatımızı aydınlatsn içimizi ısıtsn diyerek Güneş istemiştim ama çevremdeki insanlar soguttular birkaç gündür birşeyler eksik hissediyordum eşimde bugün Güneş koymasak mi deyince iyice uzaklaştım Günesiniz sağlıkla gelsin inşallah 💜