Mavikizkaracocuk Hanımlar ben bebeğin rahimde ki varlığını hissediyorum sanki doluluk gibi nerede olduğunu vs tam anlatamıyorum ama hareket vs değil orada olduğunun hissi sanki olabilir mi bunu başka hisseden var mı
tazeannesese Mavikizkaracocuk ewet ben de ilk baştan hep hissettim. Doktoruma sordum ultrasonla bakarken şuan nerde diye tam hissettiğim yerdeydi 🥹 15+1 iz şimdi
mervedmrcn Mavikizkaracocuk hissedebilirsin bence herkes bir değil çünkü, ben de ilk 17. Haftamda hissetmiştim miniğimi🥰
_sekerportakali Mavikizkaracocuk canım ben de 16. Haftadayım ve sabahları uyandıgımda karnımın alt kısmında olduğunu hissediyorum böyle yumuşak ama aynı zamanda sert bir şey var gibi bu hafta artık yüz üstü yatamıyorum sanki su dolu bir balon var karnımda patlayacak gibi bir his 🥰
Mavikizkaracocuk tazeannesese bende öyle belki 8. Haftadan itibaren çok net hissediyorum nerede olduğunu özellikle yorulduğum da çok yürüdüğüm de uzanınca vs bende kendimi bir deneyeceğim ultrason günü çok sevindim nedense hahahah :)
tazeannesese Mavikizkaracocuk 🥹 çok güzel bir duygu. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin cinsiyet belli oldu mu bizimki göstermiyor 😄
Ebrar546 Mavikizkaracocuk şuan kaç haftalıksiniz bide cinsiyet nedir erkek bebekler erken hareket ediyormuş diyorlar doğrumu ben de 12. Haftada hissettim şuan 18 haftaligim henüz cinsiyeti ogrenemedim
Mavikizkaracocuk tazeannesese amiiin cümlesi kucağına sağlıkla kolaylıkla alsinn. Bize 12. Haftadan beri tahminler yapılıyor önce bir doktor kiz dedi sonra bir doktor erkek dedi şimdi yeni tahmini kağıda yazdırdık cuma günü bir kontrol daha var teyit edersek parti yapacağız :))
Mavikizkaracocuk mervedmrcn yaaaa🥹 ama benim hissettiğim şey hareketleri değil varlığı hacimsel bir şey yani :)
tazeannesese Mavikizkaracocuk hayırlısı olsun. Ben dayanamazdım bakardım kağıda hemen 😁. Bizim de 10 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ondan sonra da göstermedi
Mavikizkaracocuk tazeannesese yaaa erkek hissediyorum neredeyse eminim o yüzden de merakım az sanırım 🫣 son ultrason görüntüsü var mi bakayim belki bir tahminim olur
_sekerportakali Mavikizkaracocuk Canım bana erkeğe benziyor dedi ama bu haftalarda yanılma payı yüksek dedi 13. Haftadayken sence erkek mi ? Bana erkek gibi geliyor 😂
tazeannesese Mavikizkaracocuk yaa 🥹 ilk bebegimiz olacak hayırlısı neyse olsun. nasıl tahmin yürütüyorsunuz ya ben anlayamiyorum hiç
Mavikizkaracocuk Ebrar546 bizim cinsiyet net değil henüz ama ben erkek hissediyorum açıkçası dediğim gibi hissettiğim hareket değil hacimsel varlığı
yarenatlas Ebrar546 biz de 18+5 iz artık hareketlerini epey hissediyorum ben de 🥰 bizimki de göstermiyordu ama geçen hafta erkek olduğunu öğrendik 😇
Mavikizkaracocuk tazeannesese nuba bakıyorum aslında bacak arası görsem onu net anlarım mesela ben kendi ultrasonlarimi baştan sona eşime video çektiriyorum evde onlarca defa izliyorum bizim bana göre bebis çok net erkek çünkü pipisini gördüm ekran bile aldim 🫠🤣
Ebrar546 Mavikizkaracocuk bende 12 . Haftalarda toparlanma olarak hissetim daha sonra pıt pıt şeklinde doktora sordun normal olabilir dedi Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
tazeannesese Mavikizkaracocuk hım anladım. Bende wideoya aliyorum baştan sona bir defa tam bakacakken sırtını döndü 😂 bir defa da bağdaş kurmuştu doktor naptiysa gostermedi 🥹🥹 bizimki göstermiyor ki tahmin yurutelim. Sürpriz olacak bakalım. Haber ederim size ama öğrendiğimde
tazeannesese Mavikizkaracocuk anneler hisseder siz öyle hissediyorsanız kesin erkektir e pipisi de warmis 🥹😁😁
2bebek-41 Mavikizkaracocuk benim var bacak arası kız dediler ama bakın bakalım sizin oğlana benziyor mu ben değişti postlarin dan beynim bulandı 😂
Mavikizkaracocuk Ebrar546 yaaaa ne güzel maşallah:) bende hareketlerini hissederim en yakın zamanda inşallah
tazeannesese Ebrar546 bende 10+5 te gece yatarken soluma döndüm bebeği hissettiğim yerde üç defa pıt pıt oldu ilk defa öyle birşey hissettim bence bebeğin hareketiydi 🥹
Mavikizkaracocuk tazeannesese Valla merak ettim :) Allah gönlünüzdekini sağlıkla kolaylıkla nasip etsinn. Bizimde göstermek istemedi ama doktorumuz ben daha inadım dedi yarim saat uğraştı
Ebrar546 tazeannesese bence de ilk hamilelikmi genelde ilkleri geç hissedilir diyorlar benim şuan 3. Kizlarimda 20. Haftalarda hissetmiştim bu çok erken hissettim çevren kesin erkek diyor erkek hissettiğim için sizin cinisyetiniz nedir öğrendiniz mi