Busra0104- kbsoysal bende damla hanıma bir kere gittim gayet tatlı sıcak kanlı geldi kendisi devam etmeyi düşünüyorum siz ne zaman gidiyorsunuz cinsiyet tahmini konusunda nasıldı direk net bildi mi acaba ☺️
Hatice1405 aycatutall6121 tamamdır teşekkür ederim ben hastaneyi aradım sgklı muayene 1800 sgksız sormayı unuttum doğum fiyatı için de bilgi arayıp bilgi vericeklermiş ararlarsa yazarım
Zeysel76-05 Hatice1405 Kuveyt Türk sağlam kartta nst ve muayene ücretlerinde %15 indirim oluyordu en son bilginiz olsun. Ben tüm hamileliğim boyunca indirimden yararlandım. En son 40 muayenesine gittim. Yine indirimden yararlandım. Aynı zamanda çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümü içinde bu indirim geçerli☺️ vezneye sorun isterseniz
kbsoysal Busra0104- ben gebeliğimin en başından beridir Damla hocaya takipliyim🥰 11+5 de %70 erkek olacak bu dedi dedi ve gerçekten dediği tahmin tuttu😅 Bugün kontrolüm vardı. Randevu saatini de 16.45 e almıştım. Benden önceki hastası çıktıktan sonra iki dakika doğumhaneye çıkmam lazım dedi ve o arada doğumu başlamış bir bayanın🥰 sekreteri farklı bir doktora yönlendirdi muayne oldum hastaneden çıktım hemen ardindan Damla Yasemin hoca aradı kusura bakma inemedim aşağıya diye🥰 çok ince bir düşünce değil mi ? Muayne olduğum doktoru da arayıp bilgi almış🥲 bu benim için çok değerli.
Busra0104- kbsoysal yaa evet güzel bir davranış bende sıcak kanli buldum kendisini içim ısındı açıkçası devam etmeyi düşünüyoruz 15 haftalık olcam bende teşekkür ederim cevab verdiğiniz için 🌸🌸
Zeysel76-05 Benim sezaryen oldu damla hocada. Sezaryen sırasında hep beni sakinleştirdi, espiriler yaptı, ben çok memnun kaldım. Aynı zamanda ameliyat ekibi çok iyiydi. Kendimi aile ortamında hissetmiştim.☺️