Busra0104- kbsoysal bende damla hanıma bir kere gittim gayet tatlı sıcak kanlı geldi kendisi devam etmeyi düşünüyorum siz ne zaman gidiyorsunuz cinsiyet tahmini konusunda nasıldı direk net bildi mi acaba ☺️
kbsoysal Busra0104- ben gebeliğimin en başından beridir Damla hocaya takipliyim🥰 11+5 de %70 erkek olacak bu dedi dedi ve gerçekten dediği tahmin tuttu😅 Bugün kontrolüm vardı. Randevu saatini de 16.45 e almıştım. Benden önceki hastası çıktıktan sonra iki dakika doğumhaneye çıkmam lazım dedi ve o arada doğumu başlamış bir bayanın🥰 sekreteri farklı bir doktora yönlendirdi muayne oldum hastaneden çıktım hemen ardindan Damla Yasemin hoca aradı kusura bakma inemedim aşağıya diye🥰 çok ince bir düşünce değil mi ? Muayne olduğum doktoru da arayıp bilgi almış🥲 bu benim için çok değerli.
Busra0104- kbsoysal yaa evet güzel bir davranış bende sıcak kanli buldum kendisini içim ısındı açıkçası devam etmeyi düşünüyoruz 15 haftalık olcam bende teşekkür ederim cevab verdiğiniz için 🌸🌸
Zeysel76-05 Benim sezaryen oldu damla hocada. Sezaryen sırasında hep beni sakinleştirdi, espiriler yaptı, ben çok memnun kaldım. Aynı zamanda ameliyat ekibi çok iyiydi. Kendimi aile ortamında hissetmiştim.☺️
kbsoysal Yazmet Biraz üstte bahsettim 🥰 muhteşem ötesi bir doktor🙂 zaten okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız🥲 tavsiyemdir❤️