MiracAlpinannesi yeni_anne2 En son 1250 diydi ocak zammı gelmiştir herhalde. Yarın arayıp ögrenicem bende
yeni_anne2 MiracAlpinannesi arayıp öğrendim canım op doktorlar 1800 sigortalı sigortasız 3100 tl dedi arada çok fark oluşmuş norlmade zamdan önce bu kadar fark yoktu arada sigortalı ve sigortasızın arasında
yeni_anne2 Ebru1410 evett bende fazla buldum helle sigortalı sigortasız olarak baya arayı açmışlar allahtan var sigorta
yeni_anne2 Ebru1410 bilmiyorumm 1800 tl gidip verıcez artık neye göre yaptılarsa yapmışlar ne diyelim doğum ne kadar oldu acaba
Hatice1405 yeni_anne2 aycatutall6121 doktorunuz kimdi acaba damla yasemin hanıma giden var mı aranızda onun fiyatı nedir
yeni_anne2 kbsoysal sezeryan zam öncesi 19 bindi canım op.doktora gidiyorsan sizinki istege bağlı mıı
kbsoysal yeni_anne2 normal uzman doktora gidiyorum fiyatlandirmayi bana 1 ay önce şu şekilde yaptilar uzman doktor için. Normal doğum: 16 bin TL Zorunlu sezeryan 20 bin TL Sezeryan 30 bin TL
kbsoysal yeni_anne2 bu arada ikinci doğumum 🙃 ilki normal oldu ama inanılmaz zorlu bir doğumdu bebeğimde bir çok hasar bıraktı. Bir de kistim var doktor istersen zorunlu sezeryan da olabilirsin dedi benim de şimdilik planım sezeryan
yeni_anne2 kbsoysal zorlu geçiyorsa normal dogum bence de sezeryan olmanız sanki sızın için daha iyi olurrr bebeğiniz de ne gibi hasar oluştu umarım iyidir
kbsoysal yeni_anne2 2020 Temmuz ayında doğum yaptım neredeyse üstünden 4.5 sene geçti. Ama hâlâ kızımın kalça çıkığıgla uğraşıyorum😥 İlk doğduğunda klavuka kemiği de kırılmıştı
yeni_anne2 asellmom şuana kadar duydum kadarıyla doğum yapan çoğu kişi memnun kaldıklarını söylediler odalar tek kisilik kişiye özel
kbsoysal asellmom Ben orda doğum yaptım. Sadece doğum yaptıktan sonra geçtiğiniz odaların bir kısmında cam yok🥲 geri kalan herşeyinden çok memnundum
yeni_anne2 kbsoysal ayy çok üzüldüm gerçektenn kötü olmuş peki doğumunuz beden bu kadar zor oldu sorun neydi