gulsemm Nag benim bi tekniğim var alnım şakaklarım burnum komple gözümden yaz gelene kdr sürüyorum çok rahatlatıyor
Esrardc Ben duş bile alamıyordum su başıma değdikçe acayip kötü oluyordu doktor 2lt su iç en az dedi 1ay çektim nerdeyse şuan 16+3üm geçti çok nadir ağrıyor
Nag Esrardc suya dikkat ediyorum aslında bende 2lt iciyorum ama daha fazla içmeye çalışacağım belki fayda olur teşekkürler
Turuncukadin Nag ben çok agrirsa parol içiyorum. Ama birkaç gün sürüyor o zaman da sıcak su torbası koyuyorum enseme
Nag Turuncukadin bende içtim ama geçer gibi olup tekrarlıyor dünden beri sıcak su buz hepsini denedim🥲
gezentianne Nag Buhurdanlığa lavanta yağı koyun doğal ağrı kesici. Gözleri sıkıca baglayıp karanlık bir odada kalmak bana iyi geliyor.Ele yapılan masaj cok iyi geliyor
esraveduru Nag ben eczaneden mentol taşı almıştım alnıma onu sürüyorum ve kokluyorum da ferahlık vererek ağrıyı hafifletiyor. Bol su içiyordum bir de. Size de şifa olur inşallah 🌸
Merve_cetiner Kızlar kalbime sancı giriyo özellikle akşamları oluyo ve heyecandan nefes daralıp geri düzelir gibi kalbim küt küt atıyo yaşayanınız varmı
Nag Merve_cetiner sorumun altında konudan alakasız soru sorunca cevap alman pek mümkün değil bence bir gönderi oluşturabilirsin
myangelson Nag parol içiyorum tansiyonuma bakıyorum genelde tansiyon çıkmış oluyor onu dusuruyorum. Düşmezse veya baş ağrım hala şiddetli devam ediyorsa öğürme kusma da eşlik ediyorsa acile gittim 2 kere 🥲 buz uygulamak da çok iyi geliyor bu arada