SMB iremhzl umarım 40 a gitmeyiz ya Benim şekerim var doktor dedi en fazla 39. Haftaya geldiğinde alacak onu Ben normal istiyorum suni sancı verilir demek ki Çünkü son haftalarda şekerden etkilenmeleri kötü oluyormuş . Bakalım Gçhepmiz için hayırlı kolay doğumlar olur inşallah 🤲🏼🤲🏼🌸
Tugceozturkk ikibebeliannis 38+3 teyiz bende gelsin istiyorum butun tuslara basicam artik erkek bebek benimde 🥹 Son 11 az kaldi aslinda ama acilmam da ya herseyde guzel gidiyor suan hafif agri cikti sadece o yuzden hep cuma gunlerini aklimdan geciriyorum insallah cuma gunu gelir bu cuma olmazsa diger cuma 40 haftayi gecsin istemiyorum tabi ama rabbimin bilecegi is Ki zaten en onemli olan saglik sihhat ve kolay dogumlar Allah hepimize nasip etsin insallah 🙏
busra_basturk ikibebeliannis benimde 36+6 geceden sonra 37olucam bende artık gelsin istiyorum ya yürürken yada otururken çok kasılıyor sertleşiyor karnım kilosu da iki hafta önden gidiyor inşaallah 37bitmeden doğururum sabırsızlanıyorum zaman da geçmiyor artık oğluşumla gelde kavuşalım adlı konuşmalar yapıyorum 🤦♀️
ikibebeliannis busra_basturk maalesef kilo ne kadar önde olursa olsun erken doğumu tetiklemiyor benim kızım da 2 hafta önde diyordu yine 40 ı geçti 🥹bunun kilosunu bilmiyorum Yurtdışındayım sadece 3 defa ultrason yapıyorlar en son 32 haftamda yaptı 35.haftamda da başının hizasına baktı sadece kilo ölçmedi Ve suyun sancın gelmeden nst sokmuyorlar Bekliyoruz öyle 16 sına tahmini doğum randevum var
busra_basturk Ahra maşallah benim oğluşum da tombiş olucak sizinki gibi salı günü kilosuna baktı 36+5iken kilosu 4.365gr çıktı şuan 37+0ız inşaallah kolayca sağ sağlim doğururuz🥰
rabiabora Tam 39 haftaligim ve daha birsey yok sancimda yok nstde cikmadi sancim ama bebek asagi baski weriyo bazen cnm aciyo ama kanala dahi girmemis
ikibebeliannis rabiabora bende de öyle bugü aşırı karnım taş gibiydi ve alt tarafıma iğne bayıyor hissi oldu bi kaç defa Sağlıkla gelsinler ama şöyle bi hafta sonra gelse fena olmaz😂
SMB FNK net konuşmadı orda ama şekerden etkilenirse kilosu artar normal doğum zorlaşır,ani kalp durması, oksijen gitmemesi olabilir dedi
Ahra ikibebeliannis aslında bulantıdan bir şeyde yiyemedim sadece meyve yedim galiba şekerden dolayı böyle oldu
rabiabora ikibebeliannis 😂😂hayirlisiyla alirsin kucagina insallah bana bi sezeryan bi normal diyolar bende anlamadim ilk oglumda yedi aylik dogurdum sezeryan cocuguydu erken dogum oldu iki gun suni sanci cektim oyle geldi buda kiz olcak biraz supriz oldu bana da oglum kucuk daha😇😇