eliff__ october canım teşekkür ederim peki hani tren yoldan alıp da memnun kaldın mı yani gebelik elde ettin mi
Gokceliiiiii Eda42_ Allah yardımcın olsun canım umarım istediğin sonucu alırsın ama dediğim sayfadan al dene istersen
Elis27 eliff__ bence o testlere hiç gerek yok düzenli ilişkiniz varsa eğer illaki yumurtlama ya denk gelecektir bu testler sadece stres oluşturur başka bir etkisi yok
eliff__ Elis27 ya canım orası öyle de Benim de tanıdığım bir abla var 10 yıldır gebelik istiyor olmuyor bu testleri aldı denedi o ay hamile olduğunu öğrendi Ben de bir yapayım ya Bu benim ikinci yapıliism olacak
Elis27 eliff__ cnm rabbim demekki öyle nasıp etti yoksa testle hiç alakası yok sonucta test sadece idrar ile yapılıyor yumurtlama döllenme ile hiç alakası yok
october eliff__ kuzum ben tüplerimi aldırmak durumunda kaldım o sebeple durumum karışık artık kullanmıyorum test tüp bebege geçtim. ama memnundum yani yumurtlamayı net gösteriyordu tüplerim hasarlı oldugu için bebek olmadı kullanmanı öneririm
prensesannesi-01 eliff__ ben kullandm memnun kalmıştım kızımda tekrar bebiş istiyorum iki aydır deniyorz yumurtlama çatlama gördüm bakalım günümü bekliyorum umarım pozitifi görürüm
prensesannesi-01 eliff__ ama bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var onun testini beğenen çok kişi var onu tavsiye ederim
eliff__ prensesannesi-01 Vallahi canım doğrudur dediğim gibi ben bir kere kullandım ama gebelik elde edemedim bir de testler çok aşırı silikti ya
eliff__ october Rabbim acil şifalar versin Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın İnşallah canım benim 🤲
Gulpapatya eliff__ ben kullandım ama çok net kıpkırmızı göstermiyor artı med daha iyi kopkoyu çıkartıyor bence artı med al ama gebelik testinde artı med alma sakın yanlış sonuç çıkartıyor genelde
eliff__ Gulpapatya Vallahi canım herkes ayrı bir şey diyor yani nasip kısmet takdiri ilahi ya Vallahi zaten alacağı varsa olur
Hatice_11 Gokceliiiiii trendyol’dan aldım kuzum 2 aydır deniyorum pik günlerini de buluyorum galiba çakma o zaman benimki de tutmadı