eliff__ Kızlar merhaba Bu ay ovülasyon testi denemek istiyorum ama sizce hangisini almak istiyorum laboquick var iyimi trendyol’da baktım kullanıcıları çok memnundu sizce kullanıp memnun kalan var mı
Cimcime30 eliff__ ben kullandım ama benim piklerim kıpkırmızı degıldı hıc bır gebenjn günlüğü strıp olanı al
S1104 eliff__ ben bir sürü marka denedim en beğendiğim bir gebenin günlüğününki oldu en net o gösteriyor
Eda42_ Gokceliiiiii Siz onunla takıp ederek mi hamile kaldınız tren yoldan mi aldınız bir gebenin günlüğünden mi
Gokceliiiiii Eda42_ evet ben onu kullanarak gebe kaldım hayır trendyoldan çoğu çakma çıkıyormuş Instagram minnakkurabiyeler sayfasından aldım 🌸
Gokceliiiiii Hatice_11 ben ilk ayda yakaladım 4 haftalığız şuanda ama trendyoldan aldıysanız çoğu çakma çıkıyormuş öyle duydum
Elif-ada- eliff__ Bayb fast ovulasyon tafsiye ederim özellikle innovitada tam pik hiç göremedim ama bu testte gordum trendyolda var
Hatice_11 Gokceliiiiii trendyol’dan aldım kuzum 2 aydır deniyorum pik günlerini de buluyorum galiba çakma o zaman benimki de tutmadı
Gokceliiiiii eliff__ hayır canım trendyoldan çoğu çakma instagram minnakkurabiyeler sayfası var bi ondan al dene istersen