orkidemm_ bakın burda doktor yok. Burda Ayşe kullan diyecek Fatma kullanma diyecek. Burdaki birinin mi aklına göre hareket etmek daha mantıklı yoksa gerekirse 3. bir doktora muayene olmak mı ? Sanıyorum ki tekrarlayan gebelik kayıplarınız olduğu için bu test yapıldı size, herkese yapılmıyor çünkü bu test bana da tekrarlayan kayıplarımdan dolayı yapıldı. Kullan diyen doktor size muhtemelen yeni oluşacak gebelikte içimiz rahat olsun mantığıyla kullan demiştir. Şahsen benim doktorum böyle söyledi ve ben kullanıyorum corapsinin de bir zararı görmedim 17 haftadır. İlk defa bu kadar ilerletebildim hamileliğimi belki de bu coraspin ve iğne kullanmamdan kaynaklıdır çünkü benim de kan sonuçlarında pıhtılaşma çıktı ve bir doktor kullanmana gerek yok derken kendi doktorum kullanalım dedi ve çok şükür şuan sorunsuz geçiriyorum hamileliğimi. İlaç vs durumları buradaki birinin lafına göre hareket edilecek şeyler değil. Doktor içinize sinmiyorsa başka doktora muayene olun ama burada veya çevrenizdeki birinin yorumuyla hareket etmeniz mantıksız