Parinas Gull_tan35 umarım bende bu gebeliğimde sizin gibi yaptım. 24üydü bat. 25inde kanda 160 ile öğrendim. Daha gitmedim yarın randevum var. İnşallah görürüz keseyi 🌸
Turuncukadin Gull_tan35 benim de ilk 7 haftasında oldu bu ağrı hatta adet olacak gibiydim çok çok ağrım oldu sonrasında geçti hiçbir kanama vs olmadı. Zaten bende yerleşme ağrısı böyle oluyor çok ağrı çekiyorum bir önceki gebelikte de öyle olmuştu
Gull_tan35 Turuncukadin ara ara gri giriyor 30 saniye kadar sürüyor gözümden yaş geliyor sonra kesiliyor hiç bir şey olmamış gibi bende kanama görürsem eğer hastaneye giderim diye düşünüyorum umarım görmem 🙏🏻🥺
Turuncukadin Gull_tan35 ayyynen öyleydim hatta ağrıdan tuvalette falan da çok zorlandım. Ama çok şükür bir şey olmadı sen kalbini ferah tut. En ufak bir kanama görürsen git doktora hiç bekleme
Pptyaa Gull_tan35 bıçak saplanmış gibi bı ağrı mı? Bende de var aynı ağrı ani hareket edinci giriyo sonra geçiyor. Bikac gündür olmuyordu bugün yine oldu
Gull_tan35 iremhzl miyom değilde daha önce kistlerim vardı her adet döneminde patlar her ay kendi kendine oluşur yok olur hamileyken nasıl olucak bilmiyorum
Pptyaa Gull_tan35 kahverengi mi kırmızı kanama mı? Yinede dikkat et bence yat mümkün olmadıkça kalkma. Progestan fln vermediler mi