Ecemom_ Pinarkorkmazer ben hiç yemedim hamilelik sırasında ama bugün çok canı. İstedi yedim. Normalde de hiç sevmem ama bu hormonlar bizde alışkanlık da bırakmadı sevmediklerimizi sever olduk😂
Ecemom_ AysenTpbs umarım almazsınız. Ben de çıkıyordum yürüyüşe fakat havalar çok soğudu ve yaşadığım yer hep bayır. Ekstra yoruyor beni haftada 1 anca çıkıyorum diyebilirim.
SMB Hiç yemedim Paketli ürün de hiç tüketmedim Zaten şekerimiz de var herşeyden mahrum kaldım sadece dün eşim cips almıştı kendi yiyiordu dayanamadım ben de biraz yedim .37+4 haftalıgız
Parinas Ecemom_ doktor sık olmamak kaydıyla izin vermişti bana. Her hafta yiyen arkadaşlarımda vardı. En fazla 2 3 kere yemişimdir. Sonra evde yapmayı öğrendim. Hamburger ekmeği zaten hazır. Köfte yapıyorum tost makinesinde basıyorum harika oluyor. Bi deneyin bence zor olmuyor. Hem bildiğimiz şey daha içimize sinerel yiyebiliriz. Kolayı ise kesinlikle yasaklamıştı ama doktorum çok canın isterse 1 2 yudum iç bırak demişti. Öyle içmeye içmeye canım hiç istemez oldu
Asilzedemom Ecemom_ ben de pizza yedim yani ne olacak sonu kusmayla bitiyor ama alışverişe gidice başka alternatif yok malesef
iremhzl Ecemom_ yedim herseyi doguma az kaldi gecen kokorecte yedim, onu tutmustum yememeui, tabiki iyi degil birilerinden guc alip yemeyin eger ölmüyosaniz, hamburger vs kola bunlar odemi arttiriyor ama
ikimelekannesii22 Ecemom_ 7 aylığıız ilk zaman burger yemiştim simdi canım cok popeyes istiyo ama Zararlı diye yiyemiyorum🥲
aysegul-2509 Ecemom_ amin teşekkür ederim.ohh şifa olsun yarasın.güvenilir yer olduktan sonra bence sıkıntı değil bozuk olupta zehirlenme tehlikesi olmasın yeter.Allah korusun
Sedayavuz Ecemom_ iki doğum süreci geçirmiş biri olarak ben tükettim ama biri cola biri de sprite çocuğuydu diyebilirim 😅 özendirmek için demiyorum sadece tüketmediğim zaman deliricek gibi oluyordum…