Hizliveofkeli Edizhr amin inşallah. Benim de bir oğlum var daha düşünmüyordum geçen ay sürpriz oldu bana ama kimyasalla sonuçlandı. Ne kadar çok istediğimi anladım o vesileyle. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
Baciko Hizliveofkeli benim geçen ay böyleydi bu yalancı çizgi ben çok üzüldüm lütfen bu çizgiye inanma
Edasude Zaten gebe kalabiliyormuşsunuz o yüzden umudunuzu yitirmeden ve takmamaya çalışarak devam edin, hiç gebelik yaşayamayan hatta yalancı pozitif görüp hayal kırıklığına uğrayan insanlarda var ben gibi. O yüzden her zaman halimize şükredip beklemeliyiz
Hizliveofkeli Edasude üzülmeyin benim ilk gebeliğim 8-9 ay uğraşıp sonra ümidimi yitirip takibi bıraktığım ay oldu. Sizinki de en doğru zamanı bekliyordur gelmek için. Gelecekleri zamanı kendileri seçiyorlar çünkü.
Hizliveofkeli Kozlar freely marka erken gebelik testi aldım silik bir çizgi var. Bu sefer kesin var ama çok silik. Erken gebelik testi olduğu için de güvenemiyorum.
ilkeli Hizliveofkeli çok tebrik ederim ben de sizinle aynı süreçteyim geçen ay kimyasal geçirmiştim birkaç gün sonra test yapıcam. nasıl belirtileriniz vardı emin olduğunuz
Hizliveofkeli ilkeli yumurtlamadan sonraki hafta bel ağrısı oldu ve kasıklarda ara ara batmalar. Sonra göğüs hassasiyeti ve ara ara sızlama. Normalde geçer bikaç gün sürüp geçmedi. Ama daha kesinleşmedi belki de değilimdir ya çok yanılan test olmuş bi umutsuzlandım 😔
ilkeli Hizliveofkeli yanılmış olsa bile bi sonraki ay yaparsınız üzülmeyin hiç. Bence hamilesiniz iyi haberler alın inşallah