Happymother_15 emine_moom35 canım varikosel ameliyatında hemen iyileşme sağlanmıyo en az bir yılı buluyor spermlerin normale dönmesi acele etme bence
emine_moom35 Happymother_15 acele etmiyorum ama deneyerek görmek istiyorum. Herkes farklı zamanlarda kalmış duruma göre değişilebilir yani belki hemenn nasip olur düşüncesi var 🥰
myangelson emine_moom35 aslında rapor olsaydınız daha iyi olurdu çünkü bir süre dinlenilmesi gerekiyor bizim de izine ek 15 veya 20 günlük rapor vermişti doktor neyse kendini iyi hissediyorsa birşey olmaz eşimde biraz ağrı olmuştu sonrasında
Kubra001111 emine_moom35 Benim bir arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı olmuştu ameliyat sonrası 3 ay içinde gebelik oluştu inşallah sende de en kısa sürede oluşur eşinin geleceği zaman belli değil mi
zey-nep11 Gulpapatya bende kullandm onu 💋❤️ oldu cok sukür o ay emine sende al kuzummm bır gebenın günlüğünden sprş et yumurta donemi sık içine kullanın👌🏼
aysegull01 emine_moom35 ben ameliyattan 4 sene sonra jelle kaldım keşke daha önce alsaydım demiştim 🫠
myangelson emine_moom35 Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻 ben bu yaz tayin zamanı hamile kalmıştım belki senin de öyle olur sürpriz gelir 🙈🥰