Beyazem- sendekimsinnn evet öyle bişeyler bbakalım inşallah vardır ama şuan kasrt test negatif gösteriyor..
Alya05 sendekimsinnn evet 3 4 gün erken oldum. Geçen ayda 2 gün gecikme olmuştu Bende 2,5 ay önce kürtaj oldum daha düzene girmedi reglim
sendekimsinnn Alya05 ben az önce yine test yaotım erken gebelik testi çıkmadı olsaydı çıkardı kesin ya
Alya05 sendekimsinnn evet canım olsaydı çıkardı. Hayırlısı inşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eylesin inşallah 🥰🌸
sendekimsinnn Kızlar şimdi yeniden erken gebelik testi yaotım çıkmadı olsaydı erken gebelik testinde çıkardı kesin demekki hanile değilim
FRVP20 Bat 8 olur mu 🥲daha test yapmadım 3 gündür aşırı göğüs hassasiyeti vardı bugün beyaz akıntım var adet ve hamilelik belirtileri aynı olduğu için heveslenmek istemiyorum
Grand Benimd 18aralıkta çatlama iğnesi yapıldı. Bat 5 ocak dün yaptım test ama çıkmadı. İki gündür kasık ağrım çok var bugün özellikle sağ kasığımda batma var gidip kan vermek istiyorum bakalım hayırlısı olsun halkımızda🤲