Ceydaa006 Nilayy95 Bizde 13 haftalığız dün erkek dendi bacak arasında çıkıntı gördü büyük ihtimal erkek dedi ama ultrason resimleri belirtiler hep kız dendi 17. Haftada kesin bişey söylerim dedi çok merak ediyorum ya
Meleklerim50 Bana 12 de ℅80 kız dedi bacak arasını gösterdi özelde debelete gittim 17 de kesin erkek dedi bacak arası gördüm 😀 insallah değişmez 3 kızım var sağlıklo be hayırlı evlat olması en öenmlsii tabi
2bebek-41 Meleklerim50 demeyin demeyin öyle şeyler 😂 bana 12 de 13+5 te ve 15 te kız dediler ama işte duyunca böyle panikliyorum 😂 benim resimdeki gibiydi kız dediklerinde
2bebek-41 staRmama kizlar da böyle mi oluyor görüntü çizgiler yan değilde üst üste gibi olunca ben sonradan acaba mi dedim:)
staRmama 2bebek-41 kaç haftalıktın canım sen? Üst üste olması için alttakinin testis olması lazım ki bu doğuma yakın oluşur. Erken haftalarda sadece pipi olur yani
2bebek-41 staRmama 15 haftalıgim ☺️ çok bı bilgim yok ultrason da boştu sonra çizgiler göründü bana vergisi resim bacak arası ama 2 çizgi görünmüş onlarda dikey değil böyle hafif yan o yüzden burada birde çok değişti cinsiyet muhabbet i dönünce insan bı endiseleniyor