gzm22 Fbd çok teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldunuz sağolun içim rahatladı bebeğiniz ve size sağlıklı günler dilerim🥰💓
Fbd gzm22 rica ederim ne demek o kaygıyı cok iyi bilirim içini ferah tut dua et Allah’ın izni ile kolayca atlatıyorsun
Buket48 Fbd gercekten tesekkür ederim canim rahatladim. Ciddi anlamda. Artik rahat rahat temmuzu beklerim oğlumla 😊💙
Fbd Buket48 rica ederim ne demek beni apar topar götürdüler sonda demeye kalmadı doktorum açıkladı sonda takıcaz ama uyuştuktan sonra diye oh be dedim 😊 sağlıklı kolay doğumlar dilerim 🥰
Fbd EbruKrhn benim göğüs ucum cok yokmuş tutamadı ememedi cok zorlandım yara oldu 3. Gün sütüm az az gelmeye başladı meme ucu aldım şimdilik emiyor beni ama mama +ben
EbruKrhn Fbd tek düşündüğüm şey diyebilirim sütün heralde benden çıkacağına inanamıyorum😄 mucizevi bişy gerçi hamilelik öyle birşey ama oğluma yetmek istiyorum inşallah zorlanmaz hiç bir anne💕
Fbd EbruKrhn bende inanmıyordum hatta hiç göğüslerim büyümemişti doktorum dopum yapınca inecek o büyümeye bakma sen dedi senşn göğüsler müsait süte dedi şükür geliyor bazen az bazen cok idare ediyoruz 😊 inşallah seninde gelir stres yapma yeter