gzm22 canım ameliyat ta zaten bi acı ağrı hissetmiyorsun konuşuluyor başında biri senş takip ediyor ben biraz bulandım sadece onu söyledim müdahale ettiler heralde geçti hemen dile getir sonrası zaten bebek görüyorsun heyecan mutluluk o arada zaten senin dikişler diğer işler hızlıca yapılıyor hafif narkoz veriyorlar anladığım kadarıyla Leyla gibisin bence biraz uyutmak istiyorlar ama ben bilmediğimden baya direndim uyumamaya 😊 odaya falan çıktığımı hatırlamıyorum sanırım Emin’de değilim 🤭 sonra kendine geliyorsun valla acı ağrı cok hissetmedik ben zaten ağrı kesicilerin serumların oluyor sürekli hemşireler ilgileniyor benim bi kere biraz ağrım oluyor gibi oldu söyledim iğne yaptılar ağrı kesici ama oda hafif bi ağrıydı ayağa kalkarken de yere bakmadım hiç baş dinmesi falan olmadı bende ameliyat sonrası belde ağrım olmadı benim bünyem biraz narkoza dayanıklı sanırım daha önce de etki etmemişti baş ağrısı falan olmamıştı bende gaz olayı var birde onun içinde en büyük tavsiyem yanı bende o halletti komposto sadece yaşadığım tek olumsuzluk çocukla ilgilenirken aşırı rahat olamıyorsan aslında cok kötü durumda değilsin ama psikolojik olarak dikişlere bişey olmasın diye dikkat ediyorsun kolay doğumların olsun inşallah korkma korkulacak bişey Yok İnan 😊