Eda42_ bebeksimom Çok Yeni bilmiyorum kimyasal gebelik olmuş olabilir üzmek istemem de iki gün sonra tekrar verin o zaman belli olur artış olur mu
Deryayurt bebeksimom rengi kahverengiyse yerleşme olabilir takip edin kanamayı kırmızıya dönerse kimyasalda olabilir inşallah sağlıklı bir gebeliktir gönlünüze gore versin rabbim
bebeksimom Deryayurt kahverengiydi bembeyaz döndü ama kızlar 3 gün önceki testim pozitifti ya bugün 6 dan yüksek olması gerekmezmiydi Belkide yükselip düşmüştür
bebeksimom Bsrackla kahverengiydi bembeyaz döndü ama kızlar 3 gün önceki testim pozitifti ya bugün 6 dan yüksek olması gerekmezmiydi Belkide yükselip düşmüştür
hatice-c6 bebeksimom hayır o zamanla yükselecek geç döllenme olmuş daha çok küçüktür ilişki falan yaşamayın 1 hafta sonra tekrar kan verin
bebeksimom hatice-c6 kızlar baya geç döllenme o zmn bu çünkü reglim geciktikten 3 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım o zmn oldu olur mu ki böyle bir şey
hatice-c6 bebeksimom yok daha öncesinden olmuş en son ki adet tarihine göre hesaplıyolar benim 18 ekimdi adet tarihim 27 Ekim’de Beta değerim 33’tü ama doktor geç döllenme olmuş 10 kasım son adet tarihin olarak güncelliyorum dedi şuan 7 haftalığım
bebeksimom Bsrackla evet dedi ki zaten değer çok küçük alttan baksam bile görünmez kimyasal da olabilir değer artacak mı bekleyelim dedi
bebeksimom hatice-c6 olamaz ki canım çünkü ben 17 sinde betama baktırmıştı geciktim diye 0 çıkmıştı bu ay çok değişik bir şey yaşadım yani hayırlısı şuanda regl oldum umarım bir daha böyle bir şey yaşamam🥹🥹