Mavikizkaracocuk Kevser_1 ama bakin siz test yaptirmissiniz ortada kesin bir tanı var bende belli değil ki belki pihtilasmam yok bile
Sonay-123 Mavikizkaracocuk ama bi tanı koymadan vermez ki hadi önlem amaçlı olsa bile aspirin de aynı işlev yapıyor aspirin niye vermedi ki belki yapıldı test senin haberin yoktur zaten kan verince çıkıyor
Sonay-123 suushn pıhtılaşma vardı canım ondan verdi bi tamımı bu bilmiyorum ama kanda pıhtılaşma bar dedi sadece
Sonay-123 Mavikizkaracocuk yani belki öyledir önlem amaçlı koraspirin de verebilirdi iğne biraz ağır diye biliyorum benim doktorum ben iğne kullanmasam koraspirinde aynısı ise onu kullansam dediğimde evet ama iğneler en etkilisi dedi en son evrede verilir diye biliyorum ama tabi doktor ne diyorsa o daha iyi bilir canm
Mavikizkaracocuk Sonay-123 yok canım yapılsa mutlaka bilirim ne doktorum ne ben o kadar bilinçsiz değiliz. Doktorum çok iyi bir tüp bebek doktoru ama ben doğal gebelik yaşıyorum önlem almaya ve şüphe bırakmamaya çok özen gösterip alıştığı için ve benimde bir kaybim olduğu için bu yolu izledik 2 gündür igneyi kesmiştim bebeğimi de gördüm bugün saglikliydi
Biranneikibebe Bende pıhtılaşma sorunu çıkmadı en büyük 10 haftalık kalbi duran bir gebeliğimle birlikte bir kaç kaybım var doktor ileri yaş nedeniyle ilerleyen haftalarda preeklampsi riskine karşı veriyorum dedi ilaç başlattı
Sonay-123 Mavikizkaracocuk anladım canım doğrudur rabbim sağlıkla kolay bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah ne kadarlık oldu şimdi
Gamzelit Mavikizkaracocuk canım sen bence bi doktorunu gözden geçir şöyleki ben tüp bebekle hamile kaldım bir kaybım vardı evet 12. Haftada sözde tüm ilaçları kesiyorduk ama ben ısrar ettim niye kesicez diye 26 da ecoprin hapını kestik sonra oda bana sordu sana test yapmış mıydok diye hayır dedim test verdim sonuç gelene kadar 3 gün kullanmadım sadece ki ankara labaoratuarla çalışıyormuş ve sonuç pıhtılaşma çıktı ve doğurana dek kullandım
Mavikizkaracocuk Gamzelit ama her ilkinde bebegini kaybedene kan sulandirici iğne verilmiyor ki gittiğim iki diğer doktor gereksiz gördü zaten. Gebeyken bu testi verebiliyormuyuz? Bende vereyim
Gamzelit Mavikizkaracocuk bak canım ben her ilkinde kaybedene veriliyoe demedim ama genelde öyle artık ki senin kullanacağın asprin vs öyle çokta abartılacak yan etkisi olan bişi değil kanama ihtimaline dikkat ettiğin sürece tabiiiki veriyosun ben 12. Haftadan sonra verdim öylelikle öğrendim yani birde artık hareketsiz yaşam yada oturarak çalışan anneler var olduğu için doktorlar 32. Den sonra iğne başlayabiliyor pıhtı atmasın vs yada bebeğe kan akışı iyi olsun diye
Mavikizkaracocuk Gamzelit ben iki doktorla ve laboratuvar ile görüştüm gebeyken pihtilasma bakılmaz dendi bana. İğneyi keseli 2 hafta oldu çok şükür aksi bir durum yaşanmadı
Gamzelit Mavikizkaracocuk valla oda senin doktor ve labaratuarların görüşü doktorum benim bulunduğum ilin en iyi doktoru