Kbraemirim_ Bence tamamen annenin karın içi ile alakalı olduğunu düşünüyorum eskilerin tabiriyle erkek bebek daha erken canlanır derler ancak 2. Hamilelikte de cinsiyet farketmeksizin hareketlenmeyi daha erken hissedilebiliyor
Elfelf475 Ayse_nurrr kızla erkekle alakası yok bazı kızlar erkekten hareketli. Benim ilk oğlum tüm yeğenlerimden daha usluydu her konuda. İkinci oğlum da şu anda daha doğmadı ama uykusu hareketleri normal kıpır kıpır diyemiyorum buna da açıkçası. Doğunca görücez tabi her şeyi
ozlem_2727 Ayse_nurrr genelde erkek diyorlar ama iki oğlum var ben aman aman hareketlerini hissetmedim karnım büyümese regl olmaya devam etsem. Hamile olduğumu doğum sancısıyla anlardım o derece 🤣🤣🤣🤣 ama genelde ikinci hamilelikte daha erken hissediliyor cinsiyet değişse de değişmese de
Cacaege Ayse_nurrr kıza gebe kalmadım 2 oğlum için söylüyorum ilk oğlum hiç hareketli değildi son haftalar bile hiç canımı acıtmazdı ama 2. Oğlum kıpır kıpır 22+1 oldum hareket uyutmuyor 😂
Tansu15 Ayse_nurrr Ayse_nurrr kızımıda oğlumuda 14.cü haftada hissettim. O haftadan itibaren kıpır kıpır hiç durmadılar. Bebekten bebeğe değişiyor bence. Kızım 2 yaşına girecek hala çok hareketli oğlumda 2 haftaya doğacak allah nasip ederse
ttazeannee Ayse_nurrr bence çocuktan çocuğa fark ediyor benim kızım karnımda o kadar çok fıldır fıldırdı ki son aylarda tekmelerinden uyuyamıyordum doğdu hala çok hareketli. Arkadaşımın oğlu oldu ara sıra Bi tık ediyor bidaha hareket etmiyor diyordu 🤣
Cihangir09 Ayse_nurrr ikisini de yaşamış biri olarak erkek bebek daha çok ve kuvvetli hareket ediyor ☺️ ama mizaç meselesi çok hareketli kız bebisler de var anne karnında neyse doğunca da öyle oluyorlar ☺️
mrvcermeli Ayse_nurrr ilk kızım karnım da hareketli değildi ama şimdi 2 buçuk yaşında nasıl hareketli oğlum karnım da nasıl hareket ederdi şuan 1 buçuk yaşında sakin kızdan sakın hatta şaşırıyorum şuanda üçüncüye kızıma hamileyim karnım da çok hareketli mesela doktorlar bile diyo ama doğduktan sonra nasıl olur bilemem
Beyza_12 Yildirim35 ay bendede tam tersi kızım hiç hareket etmezdi şuan 4 yaşını bitirecrk hala sakin 🧿 şimdi erkek bebeğim olacak 16 da başladı 30. Haftaya geldik o gün bu gündür savaş var karnımın içinde😂😂
Deletedmom_121 PlutonMerkez dövenin erkek olduğunu nasıl anladınız ya kız olan sa 😊 Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
PlutonMerkez Deletedmom_121 ultrasonda sık takip ediliyorum.Baştan beri erkek hep solda,kız sağda hiç değişmedi:)