Abilikardesli Ayse_nurrr bence erkek bebek. Oğlumda çok erken hissetmiştim hareketlerini kızıma hamileyim şimdi 18 haftalığım anca anca hissediyorum
Baby_B Ayse_nurrr bebisim kızz 16 da hissettim sonra 19 da 24 den beri düzenli hissediyorum Suan 28+4 deyiz kipir kipir 😅 Erkegi bilmiyorum😅
Hshshzgsghzhshs Ayse_nurrr bence bebekten bebeğe değişiyor 😂 benimki kız ilk tekmesini 19 haftalıkksn attı o gün bugündür maşallahı var 27 haftalık olduk kıpır kıpır
staRmama Ayse_nurrr bebeğim erkek ilk hareketi 17+5 te hissettim genel olarak hareketsizdi hatta doğuma yakın hiç hareket etmiyordu günlerce. Kaç kere doktora gittiğimi bilirim hareket etmhior diye 😂 doktor bile anlam veremiyordu bu çocuk niye hareket etmiyor diye perinatolojiye yönlendiriyordu 😄 ilk doğduğu zamanlar da o kadar yavaş hareket ediyordu ki tembel hayvan benzetmesi yapıyordum hahah😂 suan da tutamıyorum yerinde 🥰
Nur_Erdugan53 Ayse_nurrr Bence kız çocukla daha çok hareketliydi ben iki tane kız getirdim ikisi çok hareketliydi Bu erkek hareketleri var ama çok yavaş yani neredeyse hareketsiz ya da Benimki mi tembel bilmiyorum🤭
Alimm-5 Ayse_nurrr oğlumda 21 haftada hissetmiştim şuan kızıma hamileyim 16 dan beri net hissediyorum geçen haftaki kontrolümüzde doktorum eli dursa ayağı durmuyo çok hareketli dedi ama Her bebek farklıdır tabi 🥰🙏
mcansu Ayse_nurrr oğlum daha erken hareketlenmişti daha doğrusu hissetmiştim kızım ona nazaran daha geç haftalarda hissetmeye başladım hafta olarak ama şu an 28 haftalık hamileyim ikisinin de 28 haftalık halini kıyaslamak gerekirse ikisi de kuduruk benim 😅
Eylley 2 kızım var şimdiki erkek bence hareketlilik olarak aynı da erkek bebek daha güçlü vuruyor 😂 bazen içime bişey batırdığını düşünüyorum baya kuvvetliler
Nadiya07 Bence her ikisi de kızım da çok hareketliyd. Şimdi oğlum da aynı şekilde çok hareketli. Kızı, erkeği yok bence bu durumun.
PlutonMerkez İkiz hamileyim.Bir erkek bir kız.Erkek olan sürekli beni dövüyor,kız olan istifini bile bozmaz günde 1-2 defa bir kaç kere hareket eder sonra sessizlik:) 23+2
Deletedmom_121 PlutonMerkez dövenin erkek olduğunu nasıl anladınız ya kız olan sa 😊 Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Yildirim35 Ayse_nurrr oğlum karnımda çok sakindi doğdu hala sakin ama 2. Hamileliğim ve kızım olacak nasipse amannn allahım böyle Bi hareketlilik olamaz diyorum kıpır kıpırrrrrr 16. Haftada hissetmeye başladım şuan 22. Haftada Sürekli bi hareketlilik :) o yüzden ben kız diyorum 🤭
Beyza_12 Yildirim35 ay bendede tam tersi kızım hiç hareket etmezdi şuan 4 yaşını bitirecrk hala sakin 🧿 şimdi erkek bebeğim olacak 16 da başladı 30. Haftaya geldik o gün bu gündür savaş var karnımın içinde😂😂
babyoz Ayse_nurrr benim bir kızım var 4 buçuk yaşında. Ona hamileyken asla fazla hareket etmiyordu . Hatta kaç kere hareket etmiyor diye hastaneye gitmişliğim vardı. Şu an da asla durduramadığımız bir kızım var :) Şimdi ikinci hamileliğim 18.haftadayım bu da çok hareketsiz . Ultrasonda da aynı . Büyük ihtimal bu da az hareket eden bir bebek olacak. :)
keyfimin-kahyasi-misin Ayse_nurrr Bebeğe karakterine gire degisir ilk oğlum çok haraketliydi asla durmazdi . Şimdide oğlum olucak nasipse belirli saatlerde ben varım diyor başka zaman ses yok
Bmoon Ayse_nurrr Bebekten bebeğe değişiyor ya cinsiyetle alakası yok arkadaşımda aynı zamanda hamile kaldık ikimizinki de erkekti benim oğlum çok hareketliydi sürekli kıpır kıpır onunki ise hiç hareket etmezdi kaç kere hastaneye gitti korkuya bişey mi oldu diye yani tamamen bebeğin mizacıyla alakalı