danla2711 AselM Benim oğluşumun ismi Karan olacak 🥰💙 Karan Ali istemiştim ama eltim oğlu olursa Ali ismini o koyacakmış o yüzden vazgeçtim 🥰
incimina111 danla2711 29 haftalık oldum Karan düşünüyorum ama hala tulum yaptırmadık ya vazgeçersem diye sanırım başka içime sinen bulamam gibi
danla2711 incimina111 benim çok içime sindi hatta 2.isim istiyorum ama bulamazsam o haftalarda bende artık isimli hastane çıkışı alırım🥰🥰 19.haftadayız biz
Mavili1480 AselM Oğlumun ismi aras tekrar bir oğlum olursa yağız düşünüyorum ama ege ediz bu isimleri de çok beğeniyorum tek ve kısa isimleri seviyorum 💙
Luna17 @Bmoon bende şuan 36 haftalık hamileyim bizde Kutay düşünüyoruz, ikinci oğlum için umarım sakin karakterli olurlar :)
Bmoon Luna17 3 aylık oğlum şuan için çok hareketli bir çocuk bakalım huyları nasıl olucak sağlıkla gelsin sizinki de 😊
Aybennurgl Abdullah , ömer , benim bebeğimin cinsiyeti belli değil oğlan olursa bunları beğeniyorum. Sağlıcakla doğarlar inşallah🩷
Luna17 @Bmoon amin inşallah, sağlıklı olsunlar tabiki ama bakalım merakla bekliyoruz :))) çok sağolun
DNZMHMHT AselM benkiler ikiz toprak ve Rüzgar dusunuyruz ama hala karar veremedik. 34 haftalık olduk bı gidişle bebek 1 bebek 2 diye seslenicez🤣