BetulSahin5444 Ben başvurdum kabul edilmedi burda bir arkadaş eşinin adına başvurmuş çıkmış bende şansımı denemek istedim şimdi doğum bekleniyor yazıyor gelecekmi yani 🙏🏻
BetulSahin5444 gly_frkn Kendi TC kimliğimle başvurdum reddedildi bide eşimin tcsi ile başvurdum doğum bekleniyor yazıyor gelecekmi yani
gly_frkn BetulSahin5444 benimkide bekleniyor yazdı 3. 4 hafta sonra msj geldi sonra geldi gelir buyuk ihtimalle
esra34_ BetulSahin5444 ben kendi adıma başvuru yapmıştım 1 gebeliğinde etkileniyor yazdı sonra geldi evet geliyor merak etmeyin
Bedk56 Eşiniz adına nsl olur ki gebelik olması lazım ben 20 .haftada yaptım 27 de geldi ama sizinkini bilemedim
BetulSahin5444 Eşimin tcsi ile başvurdum benim TC hamilelik haftası onları da girdim forma kabul edildi doğum bekleniyor yazıyor
kbra92 Merhaba kızlar doğum olmadan başvuru yapabilir miyiz Bende 20.haftada başvuru yapmak istiyorum da
Rabiaa3404 kbra92 ben 18 de başvurdum 20 olarak girdim sisteme 26 da gelmisti 22 yi beklemenize gerek yok
kbra92 esra34_ anladim canım 22-23 haftada başvuru yapabilirim o halde değil mi e devlet üzerinden ne diye başvuru yapıyoruz peki
BetulSahin5444 gulcicek0 Benim başvurumu reddettiler sonra eşimin tcsi ile yaptım kabul ettiler inşallah sizinkide kabul edilir 🤲🏻❤️
esra34_ kbra92 İstanbul yanında uygulaması indir canım ordan yapılıyor yada 153 arayıp link atıyorlar
Nalan_6552 Ben ordu da yaşıyorum 13 haftamdaym her yerde var mı bu destek bir de nereye başvuru yapılıyor acaba bilgisi olan var mı kızlar
Nalan_6552 twn_babymom hayır demek istediğim İstanbul dışında başka illere veriliyor mu ibb başvuru yapamiyacagimi biliyorum zaten