anneeolmkkk Kızlar adetim 3 gündür gecikti. Çok kasık ağrım ve bel ağrım var. Afedersiniz akıntım fazla oluyor. Ama testler negatif. Sizce geç döllenme olabilir mi? Bu durumu yaşayıp pozitifi geç gören oldu mu?
buse76 anneeolmkkk benim de 4 gündür gecikme var bende aynıyım negatif adet ağrısı var ama olamadım bekleyim bende surda
Fatmanur_gul anneeolmkkk benimde öyle oldu canım adetim 1 gün gecikince yaptım negatifdi 5 gün gecikince kan verdim artık 9.7 çıktı Beta hcg 1 hafta sonra beta tekrarladım 240 çıktı canım dikkat et kendine yinede bir kan ver bence
Kokii anneeolmkkk benimde bat 30 du hala olmadım testlerde çizgi var yok arası ama benim yumurtlamam geç oldu yani 25 Aralık da doktor daha çatlamamış yeni çatlayacak demişti inşallah tutmuştur geç döllenme olacak gibi tutarsa Siz takip etmiş miydiniz yumurtlamayı 🌸 Geç yumurtlama olmuştur belki
sraleyna Kokii @anneeolmkkk ya benim de geç yumurtlama oldu 20 aralıkta. Cumartesi günü doktora gittim yumurtan çok güzel çatlamış bak eğer değerlendirdiysen haftaya gebelik haberiyle gelirsin belki dedi 1 hafta geçmedi ama BETA HCG baktırdım 0.100 acaba geç döllenme yine de olur mu ki aşırı stresliyim 3 gün gecikti adetim de bol stres yüklüyüm cidden
Meryemgibi anneeolmkkk mesela aynı gün pik görmüşüz gibi canım bende 19 unda gördüm 20 sinde çatladı aslında 1 gün var aramızda, ikimizinde olsaydı belli olmuş olması gerekmiyormuydu 12 gün oldu ya ,ya kusura bakma kafamda tam oturtamadım da 🥲
Kokii Hilal0711 benim gece çok ağrım oldu ama şuan hiçbir şeyim yok ağrım da geçti🌸 kan verirseniz haber verin olur mu inşallah vardır
anneeolmkkk Cimcime30 aynen canım bir ihtimal geç döllenme olduysa pazartesiye kadar bekleyip 10. günde kan vereceğim eğer adet olmazsam
anneeolmkkk Fatmanur_gul dikkat ediyorum canım dün testte negatif çıkınca birkaç gün daha bekleyeyim dedim hiç değilse 1 hafta gecikince kan veririm diye düşündüm şuan adet gününüde sayarsak 5 gün geciktim
anneeolmkkk Cimcime30 canım yaptım 18 aralıkta epey pike yakın cıktı sonra testim bitti yapmadım aslında alabilirdim ama beni biraz strese soktu ovülasyon testi o yüzden almadım çünkü döngümün 18. gününde hala pik yoktu o yüzden pik gördüysem de geç döllenme ihtimali yüksek