turkan403 amin inşallah ❤️ güzel haberleri alalım inşallah. ederim tabii
Beta artışı nolur bi bakın
Parinas iki tane evladım var bu programı hamilelikte çok sık kullandım bütün bildiklerimi bu yaşadığımız olayla unuttum. Umarım kötü şeyler duymayız var tabii bunu arkadaşıma hemen söyleyeceğim bir oraya da gözüksün
Parinas çok teşekkür ederim
iremd-1798 rica ederim. Hakkında hayırlısı olsun
iremd-1798 doktora gitti mi? Bir gelişme var mı?
Zeynepkab evet evet gitti doktor dış gebelik olabilir demiş ama yükselme az da olsa var olduğu için beta takip edecekler bugün yeniden kan verdi. Sonucunu bekliyoruz.
iremd-1798 dış gebelik mi ama keseyi gördüğünü söylemiştiniz?
Zeynepkab evet 2 hafta önce özelde ki doktor keseyi gördü devlette ki de gördü alttan ama öyle demiş inanın anlam veremiyoruz. Bakalım sonuç çıksın pazartesi yine özele gidecek. Kese varken dış gebelik olması beta düşmesi gerekirken az da olsa yükseliyor garip bir durum.
iremd-1798 gerçekten garip herşeyin hayırlısı
Zeynepkab pazartesi netleşir inşallah çünkü düşün düşün işin içinden çıkılmıyor
504 e düşmüş 😟 @Zeynepkab
iremd-1798 her açıdan sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor Allah yardımcısı olsun
Zeynepkab düşmeye başlaması evet artık sıkıntı olduğunu gösteriyor. Az da olsa yükselme olduğu için bir umut demiştim. Pazartesi özele gidecek doktor artık ona göre yönlendirir 😟 amin inşallah sağolun
turkan403 23den snra artışınız nasıl oldu
Mihraismail 78di iki gün verdimde snra devlrt hastanesinde verdim orda 2binlerde cıktı bir hafta snra filan gtmştm
iremd-1798 Canım üzmek istemem ama dış gebelik olabilir inşallah değildir ama değerler çok yavaş artmış Rabbim gönlüne göre versin inşallah arkadaşını çok iyi anlıyorum bende ilk defa hamilelik yaşadım boş gebelik oldu kese var bebek yoktu beta değeri düşüyordu maalesef kürtaj oldum Rabbim arkadaşının da yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı olur ama dış gebelik ise ihmal etmesin
Eda42_ valla sonra 550 çıktı en sonuncu 504 çıktı. Dün akşam acile gitti doktor kese var demiş 10 gün betanı takip edelim demiş. Şuanda da özelde doktorla konuşmaya gitti bakalım bende haber bekliyorum 😟 biliyorum bu şartlarda zor ama bir umut güzel haber bekliyoruz. Çok sağolun. 😟
iremd-1798 İnşallah güzel haberler olur ama kese rahîm de mi oda önemli çünkü eğer kese rahimde değil tüpte ise dış gebelik bu da tüpün alınmasına kadar gider Allah korusun inşallah o derecede değildir
Eda42_ doktor gelişmemiş demiş ya alalım ya da düşmesini bekle ama çok ağrı yapar demiş 😟 çok üzüldüm ya umarım Rabbim tez zamanda evlat nasip eder. 🤲🏼
iremd-1798 İnşallah evde düşük yapması zor olur tavsiyem kürtaj daha sonra sağlıklı gebelik oluşur inşallah