Blueinflames89 Mucizem00 aynen benimkide erkek bı sene erkek senesi çoğunlukla kızlar da yazın yada yaz sonuna doğru oluyor bu sene
burcumusalli Lee canım ben de 14 te sadece tahmin etti 😄🤦🏼♀️Ben de zaman geçse de gitsem diye beklerim
Mucizem00 Lee canım biz de Cuma gittij ultrasonda baktı sonra ikili teste girdim bugün de sonuçları gösterecektim yine ultrasonda baktı yani her gidişinde bakar için rahat olsun
Lee Mucizem00 işte benim de seninle ama benim doktor cinsiyet erken dedi 12 haftalıkken ama ikilide erkek gibi dedi bu hafta doktorum bakarmı acaba tekrar görse söylermi merak ediyorum onu işte 😂
Mucizem00 ebrarmom08 hahaah 😂😂 bazen yanıla biliyor insan işte olsun benimde tam tersi oldu ne hissettiysem o oldu😂
ebrarmom08 Mucizem00 aynen ama bnm gonlumde yatan kizdi hani 😁😂 erkek olsaydida.ayni bu kadar sevinirdim . Ama allah gonlume gorede verdi cok sukur 🙏
Deletedmom197 Mucizem00 başta sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları tek duamız. Yoksa kız olmuş erkek olmuş ne fark eder. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻
Mucizem00 Lee ♥️😂 hayatım ultrosanda bakınca sor sende söyler ama bence söylemese sen sorarsın takma kafana
Elena4 Mucizem00 benim yüzde 80 kız gibi dedi ama değişir mi bilmem😁 12 haftalikken.ultrasonda baya bi çıkıntı var ama keşke size atabilsemde yorumlasaniz
Mucizem00 Elena4 hayatım benim ilk gebelik bende kendi ultrason fotoma göre arkadasa yorum yaptım şimdi seni de yanıltmak istemem 😌