burcumusalli Mucizem00 tahmin de öyle canım😍ama kesinleşse de ona göre seslensek bebişe😍😍 senin fotoğraf var mı bi bakayım ne kadarlıksın?
Mucizem00 burcumusalli canım benım resmim bütün ki resim senınki kadar net degil ben ultrasonda görmüştüm aynı öyleydi
Lee Mucizem00 acaba ben bu hafta Cuma günü yani 13 haftalık olacağım bana geçen hafta bakmıştı tekrar bakarmı doktor
Lee Mucizem00 görümcem ultrason tekrar sokmaz seni dedi sonuçta sonuç gösterirken bebeğide görmek ister
burcumusalli Mucizem00 bizim ARKASI dönükmüş doktor erkeğe benziyor dedi canım da aynen sağlıkla olsun yavruşlarımız😍🙏
Mucizem00 Lee tabi bakar canım her gidişte bakıyor büyük ihtişamlı söyler de cinsiyeti gitmeden çikolata ve vişne suyu iç sabit olmuyor hareketli oluyor daha çabuk görebiliyor
burcumusalli Lee canım ben de 14 te sadece tahmin etti 😄🤦🏼♀️Ben de zaman geçse de gitsem diye beklerim
Mucizem00 Lee canım biz de Cuma gittij ultrasonda baktı sonra ikili teste girdim bugün de sonuçları gösterecektim yine ultrasonda baktı yani her gidişinde bakar için rahat olsun
ebrarmom08 Mucizem00 13+4 ken kiz olcagni ogrendik 😁😂 ama o kadar emin konusuyodum kesin erkek diye kiz diyince ben sok 😂 esimde hani erkekti diyo 😂
Mucizem00 ebrarmom08 hahaah 😂😂 bazen yanıla biliyor insan işte olsun benimde tam tersi oldu ne hissettiysem o oldu😂