0680 Boncuk15 Bizimde 34+1 2500 dedi bence normal sizinde. Az olsa söylerdi doktor zaten. Daha zamanı var kilo alırlar inşallah 🥰
2cocukluana_ Zeno aman iyi olsunlar da seni düşünemiyorum nasıl yürüyorsun ben 35+5im 2600 Gr dedi doktorum 3 gün önce kasılmalarım başladı karnım taş gibi oluyor sürekli yatmak kalkmak işkence oldu iyice 😪
Zeno 2cocukluana_ bide çok hareketli tekme atıyor beni zorluyor ben kara kara düşünüyorum ya 40 ya da 41 de gelse napicam diye ilk dogumum 41 haftalikti hemen hemen
2cocukluana_ Zeno Allah yardımcın olsun valla zor ben 2020de oğlumu 3980gr 40+3 de doğurdum ama bide bana sor 😅 şimdi de 36 haftalık hamileyim bakalım göreceuk 🥴
Gizem1992 Boncuk15 tavaya kırılan yumurta degerını kaybediyor bebeğe kilo aldırmaz diye biliyorum haşlanmş olması lazım hatta doktorum 7 dk en az haşlaman gerekıyor demişti. Bnde haşlanmş yumurta sevmıyorum ama bebeğe kilo aldırsın diye yiyorum 😌
deryakuralerturk Boncuk15 evet duydukça okudukça bende takılıyorum ama sonra kızıyorum kendime önemli olan sağlıklı olması çok şükür sağlıklı mı sağlıklı deyip vazgeçmeye çalışıyorum bu düşüncelerden