Zeno 2cocukluana_ 😂😂😂galiba öyle olucak şuan 38 haftalık gözüküyor ultrasonda ama normalde 36 haftalık
Gizem1992 Boncuk15 her sabah 2 tane iyi haşlanmş yumurta ye 😊 gün içinde bi tane muz. Gece yatarken de bir bardak süt baya fark ettiriyor
2cocukluana_ Zeno aman iyi olsunlar da seni düşünemiyorum nasıl yürüyorsun ben 35+5im 2600 Gr dedi doktorum 3 gün önce kasılmalarım başladı karnım taş gibi oluyor sürekli yatmak kalkmak işkence oldu iyice 😪
Gizem1992 Boncuk15 tavaya kırılan yumurta degerını kaybediyor bebeğe kilo aldırmaz diye biliyorum haşlanmş olması lazım hatta doktorum 7 dk en az haşlaman gerekıyor demişti. Bnde haşlanmş yumurta sevmıyorum ama bebeğe kilo aldırsın diye yiyorum 😌
Boncuk15 deryakuralerturk doktor kilosu iyi dedi ama bakıyorum yorumlara maşallah ne güzel kilo alan bebeişler var biraz ona takıldım
0680 Boncuk15 Bizimde 34+1 2500 dedi bence normal sizinde. Az olsa söylerdi doktor zaten. Daha zamanı var kilo alırlar inşallah 🥰
deryakuralerturk Boncuk15 evet duydukça okudukça bende takılıyorum ama sonra kızıyorum kendime önemli olan sağlıklı olması çok şükür sağlıklı mı sağlıklı deyip vazgeçmeye çalışıyorum bu düşüncelerden