Kutsal_koc Sevimli_06 hangi kremi kullanıyorsunuz bana da iznicin contractubex verdi doktor ama hiç bir fark yok 7 ay bitti
Sevimli_06 Kutsal_koc madecasol kullanıyorum düzenli sürmüyorum ama faydası var tabi düzenli sürülünce en son 1 ay önce sürmüştüm düzenli sürmüyorum benim hala sıkı iç çamaşırı felan giyince dikiş yerim ağrıyor kabarıklık hala duruyor arada sızlıyor
Kutsal_koc Cinsiyet_tahmini yani nasıl atılıyor pek bilmiyotum bide resimde pek iyi durmuyor 🙈bende direk üstüne giydiğim nadide vs belli ediyor kanarik yani belli
Kutsal_koc Kezbankafa ya zaten olmadı gereken bu. Benimkinde sorun var işte çoğu kisid e sadece iz kaliyor arkadaşa hatta sordum gösterdi onu görünce zaten daha kötü oldum benim niye böyle duye maalesef doktorum da iyi değil birşey dediği yok
Kutsal_koc Dduman takılmak değil de rahatsız ediyor bazen inanın dokununca vs elbette bebeğimle en güzel şekilde zaman gecirmye calisiyorum 🌸
Kutsal_koc Ayla1225 yani oylr gibi evet dikiş yeri takmak değil de ne bileyim bazen rahatsız editor dokununca elin vs
Ayla1225 Kutsal_koc Arkadaşıma sordum dedi benimkide öyle boşverin yaşadığımız ameliyat sıradan bir şey değil kaç kat kesiliyor sonrasında öyle olması normal ben bazen karnımı çekerim derim belki kilodandır ama çok da takılacak bir şey değil.
Kutsal_koc 1Prens1Prenses53 gerçekten iyi doktora gelmek çok büyük bir şans. Maalesef ben ilk doğumumdu bide kötü tecrubeler yaşadım ama çok şükur yine de yavrum iyi olsun da
1Prens1Prenses53 Kutsal_koc evet iyi doktora denk gelmek büyük şans.Rabbim iyilerle karşılaştırsın her zaman 🤲🏻🌸
Kutsal_koc Unzle46 ya ne güzel maşallah olmadı gereken bu zaten bende öyle biliyorum işte benim neden böyle doktor da ne bir açıklama yaptı ne brisey daha sinir oluyorum
MervEslina Kutsal_koc Benimde öyleydi et et üstüne yalap şalap dikmiş doktor yıllarca geçmedi de şuan normal haziranda 5 sene olcak çizgi gibi dikiş görüntüsü
Kutsal_koc MervEslina yani geç de olsa geçiyor anlaşılan inşallah öyle olur maalesef doktor hatası da bence benim sonrası da çok ağır geçmişti zaten
Kutsal_koc Talentedmom hiç öyle akıntı olmadı bende ama kabarık var işte orası hala kızarık gibi hep yara gibi
MervEslina Kutsal_koc İnan bende öyleydim çok zor iyileştim yaram hep varlığını hissettirdi falan da geçiyor
Paronayanne Kutsal_koc aynısı canım benimkide. Hatta benimki hala acıyor. Çamaşırımdan falan bile kabarık duruyor dikiş yeri ve doktor bana normal dedi
Kutsal_koc Paronayanne evet benimde öyle kabarık duruyor bazen rahatsız editor tamam sorun yok ama neden herkes de böyle değil de bizde böyle olmuş sebep ne açıklama da yapmıyor doktorlar anlamıyorum
mavera Kutsal_koc maalesef benim de öyle olmuştu geçmedi 4,5 yıl oldu dogum yapalı birazcık azaldı ama hala var şimdi yeniden hamileyim bakalim nasıl olcak 🫤
Kutsal_koc mavera yaş gerçekten mi:( bende hiç geçmeyecek gibi korkuyorum çünkü geçecek birşey gibi değil o bence dikiş esnasında sanki orası didsrida kalmış gibi bende doktordan kaynaklı
Yesillendik_ Keloid büyük ihtimalle doktorla alakası yok vücudun fazla hücre üretmesinden kaynaklanıyor benim 2.5 sene oldu geçmedi şimdi 2. Sezeryan olucam doktor temizlicem dedi ama büyük ihtimal yine olucak
Kutsal_koc Yesillendik_ fazla hücre üretmesi mi? İlk defa duydum tam olarak nasıl birşey bilginiz varsa söyler misiniz
Fundahakanb Kutsal_koc Kutsal_koc benim öyle oldu malesef doktorla değil vücudumuzla alakalı . Keloid deniyor . Ailede bütün herkes sezeryan doğum yaptı bi tek ben de keloid oldu. 6-7 ay sonra kendiliğinden oldu bende şaşırmıştım . Ve kaşıntı yaptı sonra. Neyse 2022 ve 2024 te doğum yaptım ikinci doğumumda doktor orayı temizledi ve tekrar olmaması için krem önerdi bolca sür dedi tekrar olmasın diye sürüp durdum şuan 7. Aydayım hafif morardı acıdı gibi oldu korkudan yine krem sürdüm .vazelin de işe yarıyor . Bu işin çözümü için baktıgımda ya ameliyat diyor ya lazerle tedavi .
Kutsal_koc Fundahakanb yani Allah im kimseyi mecbur bırakmasın tekrsr bir smeliyat şok korkarım ben sezaryen korkusunu bile hala atlatamadim sırf bundan dolayı 2. Çocuğu bile düşünemiyorum korkuyorum çok zor geçti benim çünkü 😞😞evet benimde kaşınıyor bazen korkuyorum dokunmaya hangi kremi önerdi acaba doktorunuz
Kutsal_koc Sevimli_06 evet benimde bazen ağrıyor kaşınıyor maalesef sezaryenim en zor ve bana göre kötü kısmı sürekli yanında hissediyorsun o anı bende öyle oluyor