Gokturkmom_ Melloooo Emzirdiğim için yan bile yatamıyorum 🥹bu ilk dönemde süt üretimi kontrolsüz olduğu için baskı durumunda akıyor
Yaseminbasdag Sevdiğim: kalp atışını duymak🥹🥰 Sevmediğim: bu yaşıma kadar bu kadar hiç kusmamıştım her günn kusuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Balbebek012 Melloooo sevdiğim : bebeğimin içimde hareket etmesi Sevmediğim : istediğim gibi yatamamak 💕 ama canları sağolsun
Babyyyy15 Melloooo sevdiğim durum; hareketlerini hissetmek büyüdüğünü anlamak Sevmediğim durum; halsiz hissetmek kalça kemiği ağrısı, hep yan pozisyonda yatmak zorunda olmak 😅
Merveahu Tugba_turk46 bir çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içmeye çalışın, bana da şurup başta iyi geliyordu öyle bir raddeye geliyor ki şurupta kesmiyor. O zaman süt baya iyi geldi öneririm 😌
bahardaa Melloooo Sevdiğim : hamileyim diye bana ilgili hassas davranışlar Sevmediğim : kalp çarpıntısıydı
Kir_papatyasiii Melloooo sevdiğim: onları içimde taşımak Sevmediğim: mide yanması ve mide bulantısı gece sık sık tuvalete çıkma
Ftmnnr Melloooo sevdiğim hareketleri Sevmediğim şey ise sevmediğim değil de hala alışamadıgim şey yüz üstü yatamamak 7 ay oldu hala alışamadım yüz üstü yatmak istiyorum 😓
busra_basturk Melloooo Sevdiğim:oğluşumun hareketleri Sevmediğim:pelvik ağrısı ve sağ gösümün altında sürekli bi acı olması
cns12 Melloooo Bebegin hareketleri en sevdigim genital acisi ve sirt ustu yatamamak en sevmediigm seyler
yagmurcoskun Sevdiğim: ilk defa hayatımda bir varlığı bu kadar çok sevdiğimi hissetmek Sevmediğim: ona bir zarar gelmesi endişesi, sorumluluk