Serife2709 27 haftalık hamileyim ve ishal oldum baya kötü resmen lavaboda çıkamıyorum acile gitsem bi serum falan takarlar mı acaba
Yazmelegi_ Serife2709 ishal kesecek şeyler yediniz mi muz patates felan, ama çok kötüyseniz gidin bi geçmiş olsun 🌸
Gamzecebecii Serife2709 bende aynı sorunu 27 girince yaşamıştım 2 gün sürdü geçti bol bol su iç vücudunda su kaybı olmasın canım ☺️
Talentedmom Serife2709 enfeksiyon bakteri de olabiliyor normal de değil ki ishal olmak hele ki uzun sürüyorsa
Serife2709 Gamzecebecii inşallah gecer karnım acayıp gururduyor midemede agrı girip duruyor eşimde hastaneye gitmek istemiyor güya ishal hastalık degilmiş
Gamzecebecii Serife2709 normalde uzun sürerse hastalık ama gebelikte tehlikeli bol bol su iç geçmezse ve yoğun devam ederse mutlaka acile git ☺️☺️☺️
Krky68 Serife2709 nar kabuğu kaynatıp içebilirsiniz direk kesmişti bendeki ishali. Çocuğumda da olduğu zaman direk kesiyor
Krky68 Serife2709 yasak değil nar. İlaç serumdan daha mantıklı gelmişti bana .zaten bi çay bardağı anca içersin. İçin rahat etsin doktoruna sorup öyle tüket istersen